20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 800 Λευκό: To smartphone των φαντασιώσεών μου

    Είναι προσωπικό. Λατρεύω τα Windows Phone. Το έχουμε εξαντλήσει το ζήτημα. Μ’ αρέσουν. Ποτέ, όμως, δεν φαντασιώθηκα μία συσκευή από όσες κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Μέχρι τώρα…

     Από την πλειάδα των συσκευών που κυκλοφορούν, με τα τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά, μία γυναίκα (και δει η συγκεκριμένη) θα κοιτάξει το smartphone της με την ίδια λογική που θα κοιτάξει ένα αυτοκίνητο. Θέλει να κάνει τη δουλειά της, αλλά παράλληλα θέλει να της αρέσει. Να της αρέσει πολύ.

     Από την πρώτη στιγμή που είδα φωτογραφία του λευκού Nokia Lumia 800 σκέφτηκα πως ο σχεδιαστής της Nokia θα μπορούσε κάλλιστα να είχε θητεύσει δίπλα στον Dior ή την Coco Channel. Η συσκευή είναι ούτως ή άλλως πολύ ιδιαίτερη στις γραμμές της, αλλά το λευκό χρώμα την κάνει να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε αυτό που λέμε «βιτρίνα» και «fashion item». To λευκό χρώμα την κάνει στιλάτη στον βαθμό που η υποφαινόμενη να κοιτάζει στη φωτογραφία και νομίζει πως βλέπει το επόμενο ζευγάρι Salvatore Ferragamo που πάντα ονειρευόταν να αγοράσει και ξέρει πως, πάνω της, η αίσθηση αυτού του πράγματος θα είναι ανάλογη με την όψη του: μοναδική.

    Ναι, το Nokia Lumia 800 σε λευκό είναι φαντασίωση. Μία φαντασίωση που θα βρεθεί στα καταστήματα της Ελλάδας από την Δευτέρα 2 Απριλίου. Σε κάποια από τις βιτρίνες, θα δείτε την συντάκτρια του digitallife.gr να έχει κολλήσει στο τζάμι και να χαμογελά με το χαμόγελο που μπορεί να έχει μόνο από ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια, μία εκπληκτική σοκολάτα ή το λευκό Nokia Lumia 800.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles