17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 820: Στις 4,3 ίντσες, το Windows Phone 8 που γοητεύει

    Ποιος είπε ότι τα «μικρότερα αδέλφια» δεν είναι εξίσου γοητευτικά; Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Nokia Lumia 820 που ανακοινώθηκε σήμερα, από την Nokia, στα πλαίσια της παρουσίασης στη Νέα Υόρκη για τη νέα σειρά Windows Phone 8 συσκευών της.

    Το 820 μοιάζει αρκετά με το 920 στο «σώμα» αλλά διαθέτει διαφορετικό μέγεθος οθόνης αρχικά, καθώς η διαγώνιός του είναι στις 4,3 ίντσες. Διαθέτει λειτουργία NFC και η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με το 920 είναι η αποσπώμενη πλάτη που θα μας επιτρέπει να επιλέγουμε ότι χρώμα θέλουμε για τη συσκευή μας. (Ναι και σε μωβ, πράγμα που το περιμέναμε οι fashion victims εδώ και καιρό).

    Ο επεξεργαστής του Lumia 820 είναι ο διπύρηνος Snapdragon S4, όπως και το 920, θα είναι χρονισμένος στο 1,5 GHz και η 4,3 ιντσών οθόνη θα είναι ανάλυσης WVGA (800×480). Η μνήμη θα είναι μόνο 8GB, με τη διαφορά πως για πρώτη φορά (επιτέλους) θα μπορεί κάποιος να την επεκτείνει με κάρτα microSD.

    Σημειώστε πως οι εναλλασσόμενες «πλάτες» που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο Lumia 820 θα υποστηρίζουν και την λειτουργία της ασύρματης φόρτισης στο πρότυπο Qi, όπως και η ναυαρχίδα της οικογένειας.

    Η κάμερα του Nokia Lumia 820 είναι επίσης στα 8 MP, αλλά δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία PureView, όπως το 920, διαθέτει όμως φακό Carl Zeiss.

    Η βασική έλλειψη που έχουμε στην πληροφόρησή μας για τη συσκευή, αφορά τον ακριβή χρόνο που αυτή θα διατεθεί στην αγορά, αλλά και την τιμή της. Στην παρουσίαση αναφέρθηκε πως θα είναι διαθέσιμη το τελευταίο τρίμηνο του έτους που ξεκινά από τον Οκτώβριο.  Ούτως ή άλλως, όποτε μας προκύψει η πληροφορία, θα σας ενημερώσουμε.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles