21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το Nokia Lumia 920 διαθέτει την καλύτερη οθόνη στην αγορά;

    Οι LCD οθόνες της Nokia, με την Clear Black λειτουργία που το μαύρο είναι μαύρο (χωρίς εκπτώσεις), είναι σαφώς αναγνωρισμένες για την ποιότητα τους. Οι νέες λειτουργίες, όμως, που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Nokia Lumia 920 και του Lumia 820 και προδιαγραφές της οθόνης, μας άφησαν μάλλον με μία βαθιά προσμονή για τις νέες συσκευές.

    Δεν είναι το γεγονός ότι η Nokia ισχυρίζεται ότι δεν έχει φόβο από γρατζουνιές και χτυπήματα, εφόσον το γυαλί είναι πιο … γερό. Είναι το γεγονός ότι η τεχνολογία PureMotion HD+ έχει ιδιότητες που μας έχουν φανεί το λιγότερο συναρπαστικές. Και δεν αναφερόμαστε στην WXGA ανάλυση.

    Αναφερόμαστε σε απλά και πρακτικά πράγματα, όπως το γεγονός ότι η οθόνη είναι τόσο ευαίσθητη που μπορεί κανείς να την αγγίξει με γάντια ή ακόμα και με το νύχι των δακτύλων και η οθόνη να ανταποκριθεί. Η τεχνολογία για να μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητη στο άγγιγμα η οθόνη βέβαια, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας Synaptics και της Nokia.

    Αλλά είναι και η αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας της οθόνης των Lumia 920 και 820, ανάλογα με το εξωτερικό φως. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτά είναι λεπτομέρειες, όμως θα διαφωνήσουμε κάθετα. Μικρές και πρακτικές λεπτομέρειες σαν αυτές μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε τις συσκευές που αγοράζουμε, σε κάθε συνθήκη και αυτές είναι που τις κάνουν… χρήσιμες.

    Σίγουρα περιμένουμε με πολύ προσμονή να αγγίξουμε και να δοκιμάσουμε τις συσκευές σε πραγματικές συνθήκες, στα πάντα πολύ αναλυτικά hands-on του digitallife.gr

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles