16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Nokia Lumia 920 θα φορτίζει ασύρματα… αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις

    Όπως το περιμέναμε και είχε διαρρεύσει, η Nokia μας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι η νέα της ναυαρχίδα, το Nokia Lumia 920, όπως και όλα τα νέα τηλέφωνα της σειράς,  θα πραγματοποιούν φόρτιση ασύρματα. Όπως επιβεβαίωσε η Jo Harlow, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Nokia διαθέτει τα σχετικά αξεσουάρ (κάτι ανάμεσα σε μαξιλαράκι και χαλάκι), στα οποία θα ακουμπάτε το τηλέφωνό σας και εκείνο θα φορτίζει.

    Τη δυνατότητα αυτή, θα την έχετε και σε διάφορα δημόσια μέρη, τουλάχιστον στις ΗΠΑ προς το παρόν, αν και γνωρίζουμε ότι η Nokia δεν κάνει τέτοιες εξαιρέσεις. Το θέμα είναι πως ο καθ’ ομολογία εύστοχος τρόπος φόρτισης, δεν είναι ακριβώς αυτό που … νομίζετε. Δεν είναι ακριβώς ασύρματος. Είναι επαγωγικός. Γιατί; Γιατί χρειάζεται να ακουμπήσετε τη συσκευή σας πάνω στα πολύχρωμα μαξιλαράκια – χαλάκια. Εξ ου λοιπόν και ο τίτλος.

    To πρότυπο που ακολουθείται γι αυτό τον τρόπο φόρτισης λέγεται Qi και αναμένεται να ακολουθηθεί και από αρκετούς άλλους κατασκευαστές.

    Πάντως μας αρέσει η ιδέα να κυκλοφορούμε με πολύχρωμα μαξιλαράκια πάνω στο γραφείο μας, αντί για άχαρους φορτιστές. Δεν συμφωνείτε;

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles