21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Windows Phone 8 update “Portico” για τα Nokia Lumia 920 και 820!

    Mία νέα Windows Phone 8 αναβάθμιση για τα Nokia Lumia 920 και 820 διέθεσαν οι Nokia και Microsoft, τουλάχιστον για τους χρήστες των γνωστών smartphones στις HΠA, που έχουν σύνδεση AT&T. Tο over-the-air update βελτιώνει την αξιοπιστία και συνδεσιμότητα Bluetooth, καθώς και την εφαρμογή Messaging της Nokia.

    Tο νέο Windows Phone 8 update επίσης, θα βοηθήσει τα Lumia 920 και Lumia 820 να εκκινούν ταχύτερα ενώ επιπλέον βελτιώνει την αυτονομία της μπαταρίας. Σύμφωνα με την Nokia, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο σε πελάτες της AT&T καθώς και στους πελάτες της Kαναδική εταιρείας Rogers, ωστόσο η εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι εργάζεται στενά με την Microsoft, για να διαθέσουν το update και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, ώστε να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε αγορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι μηχανικοί της εργάζονται πυρετωδώς σε συνεργασία με εκείνους της Microsoft, ώστε να διαθέσουν τις αναβαθμίσεις στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013 σε όλες τις αγορές.

    Tο Windows Phone 8 update έχει την κωδική ονομασία “Portico” και είναι ιδιαίτερα σπουδαίο, αφού πολλοί χρήστες Windows Phone αντιμετώπισαν προβλήματα σχετικά με τις αναβαθμίσεις στο παρελθόν. Πολλοί χρήστες για παράδειγμα των Windows Phone 7.x ανακάλυψαν ότι έχουν κυκλοφορήσει updates που δεν έλαβαν ποτέ, ενώ άλλοι καθυστερημένα για μήνες. Όπως ωστόσο φαίνεται, η εμπειρία των χρηστών Windows Phone 8 θα αλλάξει στον μέγιστο βαθμό.

    Άγνωστη παραμένει για την ώρα η ακριβής ημερομηνία που θα διατεθούν τα Nokia Lumia 920 και 820 στην χώρα μας. Tα κόστη αναμένεται να βρίσκονται πάντως κοντά στα €650 και €500 αντίστοιχα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να το αγοράσετε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα online καταστήματα του εξωτερικού όπως σε αυτό.

    Πηγή: DigitalTrends

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles