24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Nokia Lumia 920 έχει καλή κάμερα τελικά;

    Μετά τη γκάφα του τμήματος Marketing της Nokia, το ερώτημα για όσους ασχολούνται με τα smartphones, παραμένει: Τελικά είναι τόσο καλή η κάμερα του Nokia Lumia 920; H νέα ναυαρχίδα των Φιλανδών δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Δεν έχει ανακοινωθεί καν ημερομηνία κυκλοφορίας. Σε χώρες όπως οι ΗΠΑ όμως, υπάρχουν πρότυπες συσκευές και όσοι έχουν την τύχη να εργάζονται εκεί, έχουν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους μία πρωτότυπη συσκευή και να κάνουν συγκριτικά.

    Έτσι έκαναν και οι άνθρωποι του Verge. Πήγαν στο ίδιο μέρος στο Central Park της Νέας Υόρκης που πήγε η ομάδα της Nokia, για να κάνουν την ίδια λήψη που έκανε η Nokia στο blog της, με την ίδια συσκευή Lumia 920 (το ίδιο πρωτότυπο τηλέφωνο δηλαδή). Η ίδια λήψη, πραγματοποιήθηκε και με όλες τις μεγάλες συσκευές που κυκλοφορούν τώρα. Το Samsung Galaxy S III, το HTC One X, το iPhone 4S, αλλά και συσκευές που είναι σημεία αναφοράς για τη Nokia: To Nokia 808 και το Lumia 900.

    To αποτέλεσμα του test το βλέπετε στις διαδοχικές, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες παρακάτω. Το συμπέρασμα που βγάζουμε, αν και δεν μιλάμε ακόμα για ένα τηλέφωνο παραγωγής στην περίπτωση του Lumia 920 είναι ότι η κάμερα της νέας συσκευής, είναι πολύ καλύτερη από την τύχη που της επιφύλασσε το τμήμα marketing της εταιρείας. Δεν είναι DSLR, αλλά κανείς δεν περίμενε να είναι. Είναι όμως μία εξαιρετική κάμερα. Στην παραγωγή, όταν κυκλοφορήσει, υποψιαζόμαστε ότι θα είναι πολύ καλύτερη.

    • Samsung Galaxy S III (night mode)

    • iPhone 4S

    • Nokia 808

    • Nokia Lumia 900

    • HTC One X

    • Nokia Lumia 920

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles