24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia McLaren. Δείτε φωτογραφίες από το ακυρωθέν smartphone της Microsoft!

    Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαμε αναφερθεί σε ένα φημολογούμενο high-end smartphone, το οποίο ετοίμαζε η Microsoft. Πολύ καιρό λοιπόν εμφανιστεί το Lumia 950 και Lumia 950XL, το εν λόγω smartphone έμοιαζε να αντλεί το design και τις δυνατότητες του από το Lumia 1020 με την ιδιαίτερη κυκλική κάμερα στο πίσω τμήμα, αποτελώντας ουσιαστικά τον “πνευματικό διάδοχο” του.

    mclaren-leak-2

    Πολλά ακούγονταν για το McLaren, όπως για παράδειγμα ότι θα φέρει ένα ιδιαίτερο σύστημα με 3D gestures που θα ακολουθούσε τη φιλοσοφία του Kinect και θα έδινε τη δυνατότητα στους users ώστε να ελέγχουν το smartphone τους χωρίς να το αγγίζουν. Τελικά όμως παρά τις καλές προθέσεις και τα φιλόδοξα σχέδια του τμήματος R&D της Microsoft, το συγκεκριμένο project ναυάγησε και δεν προχώρησε ποτέ… Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποιες prototype συσκευές του McLaren, οι οποίες για κάποιον ανεξήγητο λόγο κατάφεραν να επιβιώσουν και δεν κατέληξαν σε κάποια… χωματερή. Ένας user λοιπόν (άγνωστο το πως) κατάφερε να βρει τις συγκεκριμένες συσκευές και τις φωτογράφησε, δίνοντας μας έτσι μία καλύτερη εικόνα για τη μορφή που θα είχε το “ιδιαίτερο” Nokia McLaren όταν θα κυκλοφορούσε στην αγορά. Τελικά μπορεί να μην τo δούμε από κοντά, αλλά αν μη τι άλλο είναι εμφανές ότι ήταν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη συσκευή.

    mclaren-cancelled-camera (1)

    mclaren-leak

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles