17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nokia: Με Snapdragon 820 SoC και φακό Carl Zeiss έρχεται το νέο flagship smartphone της εταιρείας

    Το πρώτο flagship smartphone της Nokia το οποίο θα καταφθάσει στην αγορά υπό τη δική της εμπορική ονομασία αλλά θα αποτελεί προϊόν κατασκευής της HMD Global, αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του την επόμενη χρονιά. Ουσιαστικά, οι πρώτες συσκευές που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει η Nokia, μετά το φιάσκο της εξαγοράς από την Microsoft, θα παρουσιαστούν στην έκθεση MWC του επόμενου έτους.

    nokia

    Σίγουρα θα υπάρχουν πάνω από μια συσκευές που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην έκθεση αυτή, με τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας εξ αυτών να έχουν ήδη διαρρεύσει. Συγκεκριμένα, ένα από αυτά θα εντάσσεται στην κατηγορία των flagship smartphones και θα διαθέτει οθόνη 5,2 ή 5,5 ιντσών, ανάλυσης Quad HD (2560 x 1440 pixels). Φήμες το θέλουν να διαθέτει και μεταλλικό σασί.

    Στο εσωτερικό της συσκευής λέγεται πως θα υπάρχει ένα Snapdragon 820 SoC της Qualcomm, αν και ήδη υπάρχουν αρκετές συσκευές στην αγορά που καταφθάνουν με Snapdragon 821 SoC, όπως τα OnePlus 3T και LeEco Eco Pro 3. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ίσως η νέα συσκευή διαθέτει φακούς Carl Zeiss, υποσχόμενη πολύ καλή ποιότητα λήψης φωτογραφιών και βίντεο. Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην MWC 2017, για να μπορέσουμε να μάθουμε τι νέο θα προσφέρει η Nokia στην αγορά μετά από τόσα χρόνια απουσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles