21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Nokia: Πούλησε ήδη 1.5 εκατ. smartphones το πρώτο μισό του 2017 και τα πάει εξαιρετικά στην επιστροφή της στην αγορά!

    Η Nokia μέσω της HMD Global πραγματοποιεί τη μεγάλη επιστροφή της μέσω των νέων Android smartphones που έχει διαθέσει στην αγορά Και φαίνεται πως το νέο ξεκίνημά της είναι άκρως ικανοποιητικό καθώς έχει ήδη πετύχει να αποκτήσει μερίδιο αγοράς της τάξεως του 0.4% (1.5 εκατ. smartphones), σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η IDC.

    nokia-8

    Τα ίδια στοιχεία δείχνουν πως η Nokia είναι ο 11ος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη και ο πέμπτος στη Φινλανδία. Η IDC πιστεύει, ότι η εταιρεία μπορεί εύκολα αποτελέσει τον πέμπτο μεγαλύτερο κατασκευαστή στην Ευρώπη στους επόμενους 12 με 18 μήνες αν συνεχίσει αυτή τη δυναμική και συνάμα επιθετική πορεία.

    Υπολογίζεται ότι έχει διαθέσει 1.5 εκατομμύριο Android smartphones το πρώτο μισό του 2017, με το Nokia 3 να εμφανίζεται στη κορυφή των προτιμήσεων. Αν τώρα διαχωρίσουμε τους αριθμούς αυτούς ανά ηπείρους, θα διαπιστώσουμε σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών, ότι το 1/3 από τα 1.5 εκατομμύρια Nokia smartphones έχουν διατεθεί στην Ασία και τα υπόλοιπα σε Κεντρική και Δυτική Ευρώπη. Στις ΗΠΑ, ο αριθμός αυτός αγγίζει μόλις τις 80.000 μονάδες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles