14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia Purity HD WH-930 by Monster Review: Αξιοπιστία και… “τέρας” στην ποιότητα!

    Η Monster, γνωστή για τα εξαιρετικά ακουστικά προϊόντα που μας έχει δώσει κατά καιρούς ενώνει της δυνάμεις της με την Nokia, με στόχο να δημιουργήσουν από κοινού μία εξαιρετικά δυνατή σειρά από on-ear headphones, η οποία αναβαθμίζει σημαντικά την ηχητική εμπειρία που παρέχουν τα Nokia και Lumia smartphones, αλλά και άλλες mobile συσκευές ήχου.
    Purity HD (1)

    Αντικρίζοντας για πρώτη φορά τα Nokia Purity HD μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε ότι έχουμε στα χέρια μας ένα premium προϊόν στην κατηγορία των on-ear headphones, που από άποψη κομψότητας και στυλ δύσκολα θα απογοητεύσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Οι νεανικές και μοντέρνες γραμμές είναι αυτές που κυριαρχούν και το design των Nokia Purity HD σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί εις βάρος της άνεσης και της ακουστικής ποιότητας. Παράλληλα, η δυνατότητα αναδίπλωσης τους, ποτελεί εγγύηση ότι μπορεί να χωρέσει παντού και να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Purity HD (6)

    Τα απαλά earcups χαρίζουν άνεση και το καλύτερο όλων είναι ότι έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς ήχους (σε αυτό συμβάλλει και το ορθογώνιο σχήμα των earcups), χαρίζοντας στον χρήστη τους το απόλυτο ακουστικό feeling και προπάντων αυτό που μας εξέπληξε ευχάριστα είναι ότι είναι εξαιρετικά ξεκούραστα στο αυτί, ύστερα ακόμη και από πολύωρη χρήση. Επίσης, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μαλακό μαξιλαράκι και στο επάνω τμήμα, ενώ το υπόλοιπο εξωτερικό τμήμα των Nokia Purity HD είναι καλυμμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας.

    Purity HD (7)Purity HD (3)
    Σε γενικές γραμμές, από άποψη εμφάνισης δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το καπέλο στη Nokia και στη Monster για την όμορφη και trendy σχεδίαση που ακολούθησε, ενώ και σε επίπεδο ηχητικής απόδοσης, τα headphones της Nokia διακρίνονται για την καθαρότητα του ήχου, την κρυστάλλινη απόδοση και το δυνατό και καθαρό μπάσο. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι στις μεσαίες συχνότητες ο ήχος ήταν αρκετά πλούσιος, ενώ στις υψηλές τα headphones της Nokia δεν χάνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Εκτός από τα παραπάνω, τα Nokia Purity HD έρχονται με το ControlTalk Universal, το οποίο πρόκειται για ένα εξελιγμένο hands-free και media playback controller που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια.

    Purity HD (4)

    Trendy, με νεανικό design και ακουστικές δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου, τα headphones Nokia Purity HD αποτελούν μία ιδανική πρόταση για όλους τους φίλους του ποιοτικού mobile ήχου. Τα Nokia Purity HD τα βρήκαμε από το online κατάστημα Stechi στην τιμή των 69 ευρώ και ειδικά για τους αναγνώστες του Digital Life καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μία προσφορά, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα headphones της Nokia στην τιμή των 59 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles