16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia USA στο twitter. Δείτε τι παίρνετε με 269,99 δολάρια και τι με… 700!

    Ο λογαριασμός της Nokia USA στο twitter (που σύντομα φανταζόμαστε ότι θα μετονομαστεί σε… Microsoft Lumia) δημοσίευσε πρόσφατα μία εικόνα, που τοποθετεί το άκρως οικονομικό Nokia Lumia 635 δίπλα σε έναν… ανταγωνιστή.

    Για την ακρίβεια, τοποθετεί τη συσκευή (που κοστίζει μόλις 100 δολάρια μαζί με ένα “μπουκέτο” από αξεσουάρ και υπηρεσίες που ανεβάζουν το συνολικό κόστος στα 269,99 δολάρια), δίπλα σε μία ανταγωνιστική πρόταση 700 δολαρίων. Και η ερώτηση είναι προφανής. “Μπορείτε να μας πείτε, ποιο είναι το καλύτερο deal;”

    Microsoft-Nokia-Lumia-635-vs-iPhone

    Όσον αφορά τον ανταγωνιστή, “φωτογραφίζεται” φυσικά το iPhone, με την οικονομική διαφορά ανάμεσα στην πρόταση της Apple και αυτά που προσφέρει η οικογένεια Lumia, σχεδόν στο 1/3 των χρημάτων, να έχει το ενδιαφέρον της.

    Φυσικά, δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να συγκρίνει μία entry-level πρόταση με μία ναυαρχίδα, με βάση αυτή την εικόνα, βέβαια, μπορούμε απλά να καθίσουμε να σκεφτούμε, για μία ακόμη φορά, αν τελικά αξίζει να διαθέσει κάποιος ένα ποσό που ξεπερνάει έναν μισθό για ένα κινητό. Αλλά αυτό είναι κάτι που ίσως πρέπει να αναλύσουμε σε ένα ξεχωριστό θέμα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles