19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia X2. Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του!

    Η επερχόμενη κυκλοφορία του Nokia X2, εντάσσεται στη νέα στρατηγική της φινλαδικής εταιρείας, η οποία φιλοδοξεί να πατήσει το πόδι της και στην αγορά των Android συσκευών. Μπορεί το πρώτο Nokia X να μην απέδωσε τα αναμενόμενα, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Nokia δε φαίνονται διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη προσπάθεια, για αυτό και ο διάδοχος του X2 αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της φινλανδικής εταιρείας για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

     Nokia-X

    Αν και έχουμε ακούσει για την  επερχόμενη κυκλοφορία του Nokia X2, ωστόσο μέχρι στιγμής η Nokia δεν μας είχε αποκαλύψει σχεδόν τίποτα αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεύτερου Android smartphone της. Μάλιστα, η εντύπωση των περισσοτέρων ειδικών ήταν ότι το Nokia X2 θα αποτελούσε μία συσκευή, η οποία θα στόχευε στη high-range κατηγορία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν πρόσφατα, ύστερα από ένα benchmark της εφαρμογής AnTuTu, το Nokia X2 που εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο συγκριτικό θα βασίζεται σε μία διπύρηνη CPU της Qualcomm, μία GPU Adreno 305, 1GB εσωτερικής μνήμης RAM και μία οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση 800x480 pixels. Όσον αφορά, την κάμερα του, το Nokia X2 θα διαθέτει μία οπίσθια κάμερα με 5MP και μία εμπρόσθια με 0.3MP.

    Εάν τελικώς αληθεύουν τα παραπάνω στοιχεία για τις τεχνικές προδιαγραφές του Nokia X2, είναι εμφανές ότι η Nokia ακόμη δε φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει στην αγορά ένα Android smartphone, το οποίο θα τοποθετείται στο επάνω ράφι. Παρόλα αυτά, εάν λανσάρει το Nokia X2 σε μία σχετικά ανταγωνιστική τιμή, τότε δεν αποκλείεται η φινλανδική εταιρεία να αρχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις στον τομέα των Android smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles