20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nook Tablet: Η Barnes & Noble απαντάει στην Amazon και το Kindle Fire!

    Σε σημερινό event της στη Νέα Υόρκη, η Barnes & Noble παρουσίασε τον απόλυτο “ανταγωνιστή” του Kindle Fire, αλλά και την πιο ολοκληρωμένη πρότασή της έως τώρα στην αγορά. Το νέο Nook Tablet διαθέτει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels με τεχνολογία IPS, διπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz, 1GB RAM, υποστήριξη αναπαραγωγής video στα 1080p, καθώς και 16GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD slot, αλλά και υποστήριξη υπηρεσιών Cloud. Η μπαταρία του προσφέρει 11,5 ώρες αυτονομίας κατά τη διάρκεια ανάγνωσης και 9 ώρες αναπαραγωγής video.

    Όσον αφορά το λειτουργικό της συσκευής αυτή ενσωματώνει Android (Gingerbread), χωρίς όμως να παρέχει -όπως και το Kindle Fire- full πρόσβαση στο Android Market.

    Στη συσκευή θα είναι προεγκατεστημένες οι εφαρμογές Netflix και Hulu Plus για τους video lovers, ενώ θα είναι διαθέσιμοι 2.5 εκατ. τίτλοι βιβλίων για κατέβασμα με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, μέσω του Nook Newsstand, θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 250 τίτλους interactive περιοδικών και 35 ειδικές εκδόσεις από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οργανισμούς του πλανήτη, ενώ θα μπορείτε να κατεβάσετε comics από εταιρείες όπως η Marvel.

    Στην εκδήλωση, η Barnes & Noble έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη σύγκριση της συσκευής με το Amazon Kindle Fire, σημειώνοντας ότι έχει διπλάσια χωρητικότητα, καλύτερη οθόνη, περισσότερη RAM και πιο ελαφριά κατασκευή κι όλα αυτά με 50 δολάρια μόλις υψηλότερη τιμή.

    To Nook Tablet θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα και θα κοστίζει 249 δολάρια, ενώ το παλαιότερο μοντέλο Nook Color της εταιρείας θα πωλείται πλέον στα 199 δολάρια και το Nook Simple Touch στα 99 δολάρια.


    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles