21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Note 5 “παίζει” να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις αρχές του 2016!

    H Samsung σίγουρα έχει σκορπίσει μεγάλη απογοήτευση στους Ευρωπαίους fans της, οι οποίοι ακόμη δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα “business” ναυαρχίδα της, Galaxy Note 5. Το αρχικό πλάνο ήθελε την κορεατική εταιρεία να μην κυκλοφορεί στην Ευρώπη το παντοδύναμο smartphone, ωστόσο τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και περισσότερο από insiders και γνώστες της αγοράς ότι η προαναφερθείσα απόφαση δεν θα τηρηθεί για πολύ από του ιθύνοντες του κολοσσού των mobile τεχνολογιών.

    Samsung Galaxy Note5

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το Galaxy Note 5 θα το δούμε και από τα μέρη μας στις αρχές του νέου έτους (Ιανουάριο), έξι μήνες σχεδόν από την ημέρα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αμερικανικό κοινό. Το θέμα βέβαια που προκύπτει είναι ότι με την επερχόμενη έλευση του Galaxy S7 (που το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνιση του στα τέλη Φλεβάρη στο MWC 2016), το Note 5 μοιραία θα δυσκολευτεί να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.  Επιπλέον, φήμες που μας έρχονται από τη Ρουμανία αναφέρουν ότι η Samsung Ρουμανίας έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να προμηθεύσει την αγορά με το Galaxy Note 5. Αν και το πολλοί tech enthusiasts και κυρίως λάτρεις των business-oriented συσκευών που μένουν στην Ευρώπη θα επιθυμούσαν να πιάσουν το Galaxy Note 5 στα χέρια τους, ωστόσο το αρχικό σχέδιο της Samsung ήθελε το ευρωπαϊκό κοινό να στρέφεται αποκλειστικά προς το S6 edge+, το οποίο έρχεται σχεδόν με τα ίδια specs με το Note 5  μόνο που διαθέτει τις κυρτές πλευρές στο display του και του λείπει το πενάκι S Pen. Για να δούμε εάν οι παραπάνω φήμες θα αποδειχθούν πραγματικές…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles