18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεπερνούν τις προσδοκίες οι πωλήσεις του Galaxy Note Edge

    Το Galaxy Note Edge παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη στην IFA 2014 ως το πρώτο smartphone της εταιρείας με κυρτή οθόνη και έκτοτε δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά σε πωλήσεις.

    Ουσιαστικά ήταν μια “δοκιμαστική” κυκλοφορία για τη Samsung, ένα καλό τεστ για να διαπιστώσει πως θα ανταποκρίνονταν οι χρήστες σε αυτό. Φυσικά, κανείς δε θα περίμενε τρομερά υψηλές πωλήσεις δεδομένου του υψηλού κόστους του αλλά και το ότι απευθύνεται σε πολύ περιορισμένο κοινό, έτσι οι αριθμοί που αποκαλύπτονται είναι σίγουρα ενθαρρυντικοί.

    Samsung Galaxy Note Edge

    Σύμφωνα με αναφορές από τη Νότια Κορέα το Note Edge έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 600.000 κομμάτια μέχρι στιγμής, ένα πολύ μικρό, μονοψήφιο ποσοστό των πωλήσεων του Note 4, αλλά δεν παύει να είναι σχετικά μεγάλο για τη συγκεκριμένη συσκευή, δείχνοντας πως οι χρήστες θα επέλεγαν και στο μέλλον την αγορά μιας συσκευής με κυρτή οθόνη, έστω και σε “βοηθητικό” ρόλο, στο πλάι της κύριας οθόνης.

    Samsung Galaxy Note Edge

    Μένει να δούμε αν η Samsung θα συνεχίσει προς την κατεύθυνση των κυρτών οθονών και με ποιές συσκευές θα το κάνει εντός του 2015.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles