16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    NotePal laptop cooler

    Σας έχει τύχει να εκτελείτε μια απαιτητική διεργασία στον υπολογιστή σας και αυτός να είναι έτοιμος να “λιώσει” από την θερμοκρασία που έχει αναπτύξει; Είναι αποδεδειγμένο ότι η αύξηση της θερμοκρασίας ενός laptop μειώνει δραματικά την απόδοσή του, τι μπορούμε να κάνουμε όμως ώστε το laptop μας να λειτουργεί απροβλημάτιστα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές; Η Smart Kit Electronics έρχεται να δώσει λύση σε αυτο το πρόβλημα με το NotePal το οποίο είναι ο απόλυτος συνδιασμός ψύκτρας και βάσης για φορητούς υπολογιστές.

    notepal 2

    Η βάση του NotePal διαθέτει δυο ανεμιστήρες των 90mm για πλήρη ψύξη όλης της κάτω επιφάνειας του λάπτοπ καθώς και μεταλλική επιφάνεια με πλαστικό πλαίσιο για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Οι δύο ανεμιστήρες λειτουργούν αθόρυβα και διαθέτουν μπλέ LEDs που προσθέτουν πόντους στην εμφάνισή του, όταν βρίσκεται σε λειτουργία κάτω από το laptop σας. Χάρη στη μεταλλική κατασκευή το NotePal είναι αρκετά στιβαρό και δε θα έχει πρόβλημα με βαριά laptops αλλά και την…κακομεταχείριση! Επίσης, το μικρό βάρος του, καθιστά εύκολη την μεταφορά και την εγκατάστασή του. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης γωνίας 5 επιλογών για να έχετε ευελιξία με το πληκτρολόγιο και την οθόνη, ώστε ο χρήστης να έχει την σωστή στάση σώματος. Τέλος, οι δύο θύρες USB εξασφαλίζουν την τροφοδοσία του από το laptop σας, αλλά και το ότι δε θα σας “στερήσει” μια θύρα επέκτασης, αφού μπορείτε σε αυτό να συνδέσετε όποιο άλλο περιφερειακό θέλετε!

    notepal

    Το NotePal είναι ιδανικό για laptops/notebooks με οθόνες από 9 έως και 17 ιντσών και διατίθεται έναντι μόλις €11,90 από την Smart Kit Electronics!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles