15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nova Y90 και Freebuds 4i; Ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις! Επικές Black Friday προσφορές στα καλύτερα μοντέλα της HUAWEI

    Η Black Friday δε θεωρείται τυχαία η μεγαλύτερη… γιορτή του λιανεμπορίου, καθώς αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσεις κορυφαία high tech gadgets στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Φυσικά, η HUAWEI, μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, δε θα μπορούσε να μην ετοιμάσει μοναδικές προσφορές για τους φίλους της τεχνολογίας που αναζητούν το επόμενό τους smartphone, tablet, smartwatch, laptop ή έστω ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

    Η HUAWEI δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι μια εταιρεία που τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει εξαιρετικά προϊόντα που έκαναν αίσθηση από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν στην αγορά. Είναι δύσκολο κάποιος να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στο εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες smartphone της εταιρείας, το P50 Pro, το οποίο, αυτή την περίοδο είναι διαθέσιμο με πολύ μεγάλη έκπτωση που μπορεί να φτάσει έως και τα 400 ευρώ. Αν παρόλα αυτά το HUAWEI P50 Pro δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι τη συγκεκριμένη περίοδο ή το budget σου δε το επιτρέπει, δύο ακόμα συσκευές από τη σειρά Υ είναι διαθέσιμες σε εξαιρετικές Black Friday τιμές.

    HUAWEI nova Y90: Το κινητό που λατρεύουν οι νέοι τώρα σε προσφορά

    Είσαι ή νιώθεις νέος και θες ένα κινητό με ξεχωριστό design και πραγματικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σε super τιμή; Το προηγμένης κατασκευής HUAWEI nova Y90 διαθέτει μια καθηλωτική οθόνη FullView 6,7 ιντσών HUAWEI Edgeless, μεγάλη μπαταρία 5000 mA HUAWEI SuperCharge 40 W, καθώς και τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης των 128 GB. Ειδικά αν είσαι άτομο δραστήριο στα social media, η συσκευή θα σε εξυπηρετήσει ιδιαίτερα, αφού έρχεται εξοπλισμένη με τριπλή κάμερα AI 50MP στην πίσω πλευρά, που υποστηρίζει καινοτόμες λειτουργίες όπως Super Night Mode, βίντεο διπλής προβολής και AI Snapshot, κλπ. Σε γενικές γραμμές, το HUAWEI nova Y90 παρουσιάζει σημαντικές καινοτομίες σε όλους τους τομείς που ξεκινούν από τη σχεδίαση και τα υλικά κατασκευής και φτάνουν έως τη διαδραστική εμπειρία, συνεχίζοντας την παράδοση της HUAWEI να προσφέρει καινοτόμα τεχνολογικά και οικονομικά προϊόντα στη νεότερη γενιά, ειδικά την περίοδο της Black Friday.

    Πέφτει η.. τιμή και στο HUAWEI nova Y70

    Στην ίδια κατηγορία, ακόμα ένα smartphone σε extra… hot τιμή, το οποίο δεν είναι άλλο από HUAWEI nova Y70. Η εν λόγω προσθήκη της σειράς Υ απογειώνει την εμπειρία χρήσης, αφού διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη HUAWEI FullView 6,75 ιντσών, μια μεγάλη μπαταρία 6000mAh που φορτίζει ταχύτατα χάρη στο HUAWEI SuperCharge 22,5W αλλά και ένα κορυφαίο σύστημα τριπλής κάμερας AΙ. Είναι γνωστό ότι τα κινητά της HUAWEI είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και το nova Y70 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το smartphone ενσωματώνει ένα σύστημα τριπλής κάμερας AI, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας υψηλής ανάλυσης 48MP, μιας κάμερας Ultra-Wide-Wide-Angl e 120 ° 5MP, μιας κάμερας βάθους 2MP και της μπροστινής κάμερας 8MP για ευκρινείς και λεπτομερείς selfies. Σε αισθητά μειωμένη τιμή κυκλοφορεί για τη Black Friday και το HUAWEI nova 9 SE.

    Κι όμως! HUAWEI Freebuds 4i μόνο 59 ευρώ

    Τα ακουστικά αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα gadgets των τελευταίων χρόνων και γι’ αυτό κανείς δε θα έχανε την ευκαιρία να αποκτήσει ένα ζευγάρι όπως τα HUAWEI Freebuds 4i στην εκπληκτική τιμή των 59 ευρώ. Το φουτουριστικό design, η εργονομική μορφή, το ενεργό noise cancellation και οι 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά τους που θα σε εντυπωσιάσουν. Η τεχνολογία beamforming, σε συνδυασμό με την τεχνολογία μείωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή του χρήστη με μεγάλη ακρίβεια, είναι ειδικά σχεδιασμένα για σταθερή και άνετη εφαρμογή, ενώ η θήκη φόρτισης σε οβάλ σχήμα έχει πρωτότυπη σχεδίαση, με απαλή υφή. Ακόμα ένα μοντέλο που θα βρεις σε προσφορά και αξίζει να δοκιμάσεις είναι τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 2, που ανεβάζοντας την ακουστική σε νέα ύψη.

    Κι αν νομίζεις ότι αυτές ήταν οι μόνες προσφορές που η HUAWEI έχει ετοιμάσει για τη φετινή Black Friday, κάνεις σίγουρα λάθος, αφού στην τιμή που πάντα… ονειρευόσουν θα βρεις κορυφαίας τεχνολογίας προϊόντα όπως το Matebook D 16 με έκπτωση 150€, το Watch GT3 Active με έκπτωση 70€, το Watch GT2 100€ φθηνότερα ή το MatePad 10.4 με όφελος 80€.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

    Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles