16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Στις 17 Νοεμβρίου και πάλι ανοικτές οι προπαραγγελίες για το OnePlus One

    Στις 27 Οκτωβρίου η OnePlus είχε ανοίξει για πρώτη φορά τις προπαραγγελίες της για το περιβόητο smartphone της One και, μάλιστα, αντί για μία ώρα, όπως είχε ανακοινώσει αρχικά, τις διατήρησε ανοικτές για τρεις ώρες. Και πάλι όμως το διάστημα δεν ήταν αρκετό, ώστε να αποκτήσουν την πολυσυζητημένη συσκευή όλοι όσοι την ήθελαν. Έτσι, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος προπαραγγελιών τον επόμενο μήνα.

    One-Plus-One

    Στις 17 Νοεμβρίου θα ανοίξουν και πάλι οι προπαραγγελίες για το OnePlus One και πάλι στις 15:00 GMT (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας), χωρίς αυτή τη φορά να έχει ξεκαθαριστεί πόσες ώρες θα παραμείνουν ανοικτές.

    Όπως σημειώνει πάντως η OnePlus, κατά τη διάρκεια του πρώτου pre-order παρατηρήθηκαν κάποια προβλήματα καθώς οι διακομιστές της “δυσκολεύτηκαν” να αντιμετωπίσουν την αυξημένη κίνηση, κάτι που τώρα υπάρχει ο χρόνος ώστε να υλοποιηθούν οι αλλαγές στην υποδομή για να μην ξανασυμβεί.

    Η εταιρεία δεν επιτρέπει την παραγγελία από τη χώρα μας, παρ’ όλα αυτά είναι μία ακόμη ευκαιρία για όσους θέλουν τη συσκευή να βρουν τον τρόπο να την αποκτήσουν, καθώς πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση με δυνατά specs σε ανταγωνιστική τιμή αγοράς.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles