24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H νύχτα που έπεσε η NSA

    Όλο το περασμένο βράδυ, η ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ, της γνωστής NSA είναι «κάτω». Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην ιστοσελίδα και το «πρόβλημα» φαίνεται να διαρκεί περισσότερες από 10 ώρες. Τι έχει συμβεί;

    nsa-site-ddos-attack-.si

    Χρήστες Twitter που σχετίζονται με τους Anonymous, όπως ο Anonymous Own3r, άφησαν να εννοηθεί ότι η NSA δέχεται επίθεση DDoS, ως αντίποινα για όλες τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει μετά την διαφυγή του Edward Snowden, για το σύστημα παρακολουθήσεων Αμερικανών και ξένων πολιτών που έχει στήσει η NSA από το 2003 και έχει απειλήσει έμπρακτα την ιδιωτικότητα απλών πολιτών σε όλο τον κόσμο, αλλά και συμμάχων της χώρας.

     

    Οι ισχυρισμοί όμως του Anonymous Own3r και άλλων, δεν μπορούν να διασταυρωθούν ακόμα. Η ίδια η NSA με ανακοίνωσή της, δηλώνει πως το πρόβλημα έχει προκύψει μετά από μία προγραμματισμένη αναβάθμιση και ότι οι τεχνικοί της επιλαμβάνονται του ζητήματος. Όχι με ιδιαίτερη επιτυχία απ’ ότι φαίνεται καθώς, είναι περισσότερες από 8 ώρες που το site της NSA είναι «κάτω».

    Να υπενθυμίσουμε πως οι επιθέσεις DDoS είναι παράνομες στις Ηνωμένες Πολιτείες και κόκκινο πανί για τους πράκτορες των Αμερικανικών Αρχών που έχουν βάλει στο στόχαστρο όλους τους ιντερνετικούς ακτιβιστές της κολεκτίβας των Anonymous.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles