15.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Ντεμπούτο για το Galaxy Ring στο MWC 2024! Τι αποκάλυψε η Samsung

    Μετά από τα teasers του προηγούμενου διαστήματος και τη χθεσινή αποκάλυψη ότι το Galaxy Ring θα δώσει το “παρών” στο MWC 2024, η Samsung επιτέλους παρουσίασε το “έξυπνο” δαχτυλίδι της, προσφέροντας μερικές επιπλέον λεπτομέρειες. Φυσικά, όπως συμβαίνει και με τα smartwatches, η συσκευή επικεντρώνεται γύρω από την υγεία και την ευεξία. Θα γίνει διαθέσιμη στο τέλος του έτους στα χρώματα platinum silver, χρυσό και ceramic black.

    Η Samsung δεν είχε αναφέρει τίποτα σχεδόν για το Galaxy Ring, όταν το παρουσίασε στο Unpacked event της τον περασμένο μήνα. Ήταν γνωστό απλά ότι θα αποτελεί ένα wearable και θα διαθέτει αισθητήρες.

    Μερικές νέες φωτογραφίες από τη Samsung αποκαλύπτουν ένα παχύ δαχτυλίδι περίπου στο ίδιο μέγεθος με το Oura. Το επιπλέον πάχος δεν αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη τα εξαρτήματα που περιέχονται μέσα. Θα προσφέρεται σε μεγέθη από 5 έως 13, με επισημάνσεις από S έως το XL. Το μέγεθος της μπαταρίας (και συνεπώς ο χρόνος μεταξύ των φορτίσεων) θα ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος (από 14,5mAh έως 21,5mAh). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας παραμένει άγνωστη.

    Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Samsung, VP Dr. Hon Pak, το δαχτυλίδι θα καταγράφει τον ύπνο, με βάση το heart rate, την κίνηση και την αναπνοή, ενώ θα προσφέρει συμβουλές στους χρήστες που θα βασίζονται σε αυτά τα στοιχεία. Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί επίσης δεδομένα από τη Natural Cycles, που ήδη πραγματοποιεί την παρακολούθηση της γονιμότητας στο Galaxy Watch.

    Το Galaxy Ring θα φτάσει επίσης με ένα νέο εργαλείο, το My Vitality Score, που θα μετρά την εγρήγορση, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν αν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Θα αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος Samsung Health και θα είναι συμβατό με το Galaxy Watch. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα για να καταγράψουν την υγεία τους και να λάβουν ακριβή δεδομένα. Θα είναι παράλληλα αρκετά εύκολο να κοιμηθούν με αυτό.

    Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων του συνόλου αισθητήρων, των τιμών και της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Το Galaxy Ring σε πρώτη φάση θα είναι συμβατό μόνο με τα τηλέφωνα Samsung Galaxy.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles