23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ντοκιμαντέρ για τη Formula 1 ετοιμάζει για το Disney Plus ο Keanu Reeves

    Κι όμως είναι γεγονός! Ακόμα ένα τηλεοπτικό project που συνδέεται με τη Formula 1 βρίσκεται στα «σκαριά». Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η σειρά Drive To Survive του Netflix, που έδωσε μια πρόσβαση behind-the-scenes των αγώνων της Formula 1, οι υπηρεσίες streaming δείχνουν πλέον αυξημένο ενδιαφέρον.

    Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια ταινία για τη Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και το Hulu ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά με ανάλογη θεματολογία. Φυσικά, το Disney Plus δε θα έμενε… εκτός.

    Σύμφωνα με το Variety, η Disney αναπτύσσει αυτή την περίοδο μια σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που θα επικεντρώνεται στον managing director Ross Brawn και στις πρώτες νίκες της Brawn GP. Το καλύτερο ωστόσο μέρος αυτού του ντοκιμαντέρ, που δεν έχει τίτλο μέχρι στιγμής, είναι ο παρουσιαστής του, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο ηθοποιό Keanu Reeves.

    Είναι γνωστή η… τρέλα που έχει ο Reeves για τις μηχανές. Ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο βρετανικό Grand Prix και μίλησε για την επερχόμενη σειρά. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κάποιες από τις συνεντεύξεις έχουν ήδη προχωρήσει και υπογράμμισε πόσο υπέροχο θα ήταν να μάθουμε περισσότερα για το πως ο Brawn αγόρασε την ομάδα Formula 1 της Honda το 2009, τη μετονόμασε σε Brawn GP και την οδήγησε στις δύο πρώτες νίκες.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles