21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    NuAns Neo, ένα «made in Japan» Windows 10 smartphone που ξεχωρίζει για το στυλ του!

    H NuAns πρόκειται για μία κατασκευάστρια εταιρεία που εδρεύει στην Ιαπωνία, η οποία σίγουρα είναι άγνωστη στους δυτικούς καταναλωτές, αλλά επιχειρεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αγορά της Ιαπωνίας. Η Ιαπωνική εταιρεία στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς κυκλοφόρησε το Neo, ένα Windows 10 smartphone, το οποίο μάλιστα είχε αρκετά ενδιαφέροντα specs.

    Nuans Neo 2

    Ειδικότερα, το NuAns Neo φέρει στο εσωτερικό του έναν octa-core Snapdragon 617, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM, μαζί με υποστήριξη USB Type-C και μπαταρία στα 3.350mAh (με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης). Η 5ιντσή  (με ανάλυση στα 720p) Windows 10 πρόταση διαθέτει 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD), όπως επίσης main κάμερα στα 13MP και 5άρα selfie cam. Το smartphone της NuAns επικεντρώνεται κυρίως στους business users, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω από το smartphone τους, για αυτό και υποστηρίζει τη λειτουργία Continuum. Παρόλα αυτά, πέραν των εξαιρετικών specs του, το κινητό της NuAns είναι ίσως το ομορφότερο Windows 10 phone που υπάρχει, καθώς ξεχωρίζει για τα εναλλασσόμενα δίχρωμα back covers, τα οποία χωρίζονται σε δύο μέρη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς!

    Nuans Neo 3

    H συσκευή έγινε διαθέσιμη μέσω της διαδικασίας των προπαραγγελιών μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας και έκτοτε δεν είχαμε κάτι νεότερο για αυτή, παρόλα αυτά οι δημιουργοί πλέον στοχεύουν και στην παγκόσμια αγορά, καθώς από ότι φαίνεται η ξεχωριστή αισθητική των smartphones της NuAns δύσκολα θα περιοριστεί στα σύνορα της Ιαπωνίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles