19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nubia Alpha: Βραχιόλι smartphone με flexible οθόνη OLED 4’’

    Στο φετινό Mobile World Congress δύο είναι οι λέξεις που παίζουν πολύ: 5G και …foldables. Όσον αφορά τις δεύτερες υλοποιήσεις, το “σχόλιο” της ZTE είναι να επιδείξει κάτι σχετικό, αλλά και διαφορετικό. Ένα wearable phone.

    Nubia-alpha

    Το Nubia Alpha διαθέτει design που θυμίζει κόσμημα για το χέρι σας, καθώς μπορεί να “τυλιχθεί” γύρω από τον καρπό σας. Διαθέτει κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και μεγάλη OLED οθόνη με διαγώνιο 4 ίντσες, η οποία είναι flexible, μπορεί δηλαδή να ακολουθήσει τις …καμπύλες του χεριού σας.

    nubia-alpha-AIM

    Η Nubia προμοτάρει τη συσκευή όχι απλά σαν wearable, αλλά σαν smartphone, καθώς μπορεί ουσιαστικά να αντικαταστήσει το τελευταίο. Υποστηρίζει eSIM, σας επιτρέπει να κάνετε κλήσεις μέσω 4G αλλά και να στέλνετε μηνύματα. Υποστηρίζει ακόμη Bluetooth και Wi-Fi, ενώ ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon Wear 3100, 1GB RAM, καθώς και μπαταρία 500mAh.

    nubia-alpha-pods

    Έχει βέβαια και κάμερα 5MP για τις απαραίτητες φωτογραφίες και video που θα θέλετε να τραβήξετε, καθώς και 8GB αποθηκευτικού χώρου,

    Επιπλέον, συναντάμε δυνατότητες wearable, όπως υποστήριξη exercise modes, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, ποιότητας ύπνου κ.ά, ενώ όσον αφορά το λειτουργικό του τρέχει ένα custom OS της Nubia.

    Nubia-Alpha-in-Gold-and-Black

    Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα φτάσει στην αγορά, πάντως θα κυκλοφορήσει σε δύο αποχρώσεις, μαύρη και χρυσή. Σας αρέσει;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles