19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nubia X hands-on @ΜWC19: “Διπλές οθόνες, διπλή ευκολία χρήσης”!

    H Nubia αποτελεί το sub-brand της ZTE, το οποίο έχει συνδεθεί με εκπληκτικά smartphones, τα οποία παρόλο που πολύ δύσκολα τα βλέπουμε εκτός Κίνας, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι διακρίνονται από μπόλικη καινοτομία και ιδιαίτερο μεράκι. Στο MWC19 η Nubia παρουσίασε το Nubia X, μία πρόταση με δύο οθόνες (στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα της), που αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσε παρά να μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών του μεγαλύτερου συνεδρίου για την mobile τεχνολογία και τις τηλεπικοινωνίες.

    nubia x (1)

    Το Nubia X πρόκειται για μία διαφορετικής σχεδίασης πρόταση με οθόνη 6,2″ FHD+ με αναλογία 19:9 και πολύ μικρά bezels (η αναλογία οθόνης προς πρόσοψη φτάνει το εντυπωσιακό 93,6%). Η συσκευή δε διαθέτει notch, καθώς… δε διαθέτει εμπρόσθια κάμερα, ενώ έρχεται με secondary AMOLED curved screen 5,1″ HD+στο πίσω μέρος της.  Επιπλέον, το Nubia X dual έρχεται με camera 16MP+24MP με AI και dual-tone LED flash. Όσο για τις selfies σας, τις βγάζετε με την οπίσθια κάμερα, κοιτώντας τη δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος. Σε άλλα specs, το Nubia X διαθέτει τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 845, 6 ή 8GB RAM, 64 ή 128GB αποθηκευτικό χώρο και λειτουργικό Android 8.1 Oreo με το nubia UI 6.0.

    nubia x (2)

    Η συσκευή διαθέτει ακόμη δύο αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτωνσε κάθε πλευρά της, ενώ έρχεται με μπαταρία 3.800mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0.  Δείτε το στο video που σας ετοιμάσαμε από το MWC της Βαρκελώνης…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles