18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΝΒΑ All-Star Weekend & Γιάννης Αντετοκούνμπο για 2η χρονιά στην COSMOTE TV

    Οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 4HD, όλη την τριήμερη αγωνιστική δράση της μεγάλης γιορτής του παγκοσμίου μπάσκετ (17-19/2).

    COSMOTETV_NBA_AllStarWeekend

    Το ΝΒΑ All-Star Weekend κορυφώνεται με το NBA All-Star Game 2018, με τους LeBron James και Steph Curry, να ηγούνται των ομάδων που θα αναμετρηθούν στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Staples Center του Los Angeles, ανάμεσα στους καλύτερους του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς ο Curry τον επέλεξε να είναι στην ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους εκλεκτούς του LeBron, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

    To Σάββατο 17/2, στις 04.00, διεξάγεται το Rising Stars Challenge, με τους καλύτερους “πρωτοετείς” και “δευτεροετείς” της λίγκας, να χωρίζονται σε ομάδα USA και WORLD.

    Tην Κυριακή 18/2 στις 03.00, θα δοθεί το τζάμπολ του State Farm All Star Saturday Night που περιλαμβάνει τα events, Taco Bell Skills Challenge, JBL Three-Point Contest και Verizon Slam Dunk.

    Στο Taco Bell Skills Challenge, νικητής αναδεικνύεται αυτός που ανταποκρίνεται καλύτερα στο χειρισμό της μπάλας, στις πάσες και τα σουτ.

    Ο διαγωνισμός τριπόντων, JBL Three-Point Contest υπάρχει στο πρόγραμμα από το 1986, με τον παίκτη που θα σκοράρει τα περισσότερα τρίποντα σε ένα λεπτό, να αναδεικνύεται νικητής. Οι Eric Gordon (Rockets), Devin Booker (Suns), Klay Thompson (Warriors), Bradley Beal (Wizards), Wayne Ellington (Heat), Kyle Lowry (Raptors), Tobias Harris (Clippers), και Paul George (Thunder), θα είναι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι.

    Στο Verizon Slam Dunk, ζητούμενο για την ανάδειξη νικητή είναι η ευρηματικότητα των παικτών, στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει ένα κάρφωμα. Σε αυτό το event, διαγωνίζονται οι Victor Oladipo (Pacers), Donovan Mitchell (Jazz), Larry Nance, Jr. (Lakers), και Dennis Smith Jr. (Mavericks).

    Την Δευτέρα 19/2, στις 03.00 τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι των μεγαλύτερων αστέρων του ΝΒΑ. Ύστερα από τη διαδικασία επιλογής, στην ομάδα του LeBron James (Cavs) συμπεριλαμβάνονται οι Kevin Durant (Warriors), Anthony Davis (Pelicans), Paul George (Thunder) και Kyrie Irving (Celtics). Από την άλλη, με την ομάδα του Stephen Curry θα παραταχθούν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο (Bucks), James Harden (Rockets), DeMar DeRozan (Raptors) και Joel Embiid (Sixers).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles