21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Nvidia φημολογείται ότι ετοιμάζει μία οικονομική low-end GeForce GT 930!

    Είναι γνωστό ότι για να αγοράσεις μία καλή GPU θα πρέπει να βάλεις αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι χρήστες που μπορούν να προτιμήσουν πιο οικονομικές και value for money λύσεις και η Nvidia φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός κάδρου τους χρήστες που γλυκοκοιτάζουν τις δυνατές και οικονομικά προσιτές προτάσεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές μάλιστα, η Nvidia έχει στα σκαριά μία low-end GT 930 (σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις), που μάλιστα η ημερομηνία κυκλοφορίας της τοποθετείται χρονικά για το πρώτο τρίμηνο του 2016!

    NVIDIA-GeForce-GT-930

    Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επιβεβαιωμένο, υπάρχει περίπτωση η Nvidia να βασιστεί στους πυρήνες Fermi, Kepler και Maxwell (που είναι ο νεότερος και ισχυρότερος). Σύμφωνα με τα φημολογούμενα specs που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η οικονομική κάρτα της Nvidia δεν αποκλείεται να διαθέτει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις των 2,3 και 4GB μνήμης DDR3, ενώ τόσο ο πυρήνας Fermi όσο και ο Maxwell φέρουν 384 CUDA cores με τον Fermi να προσφέρει 96 CUDA cores. Όσον αφορά τις τιμές θα είναι ενδεχομένως κάτω από το φράγμα των 100 ευρώ και θα κυμαίνονται στα 60$ (Fermi), 80-85$ (Kepler) και 90$ (Maxwell). Για να δούμε τι θα δούμε, πάντως η αλήθεια είναι πως η αγορά πάντοτε χρειάζεται και τις πιο «οικονομικές» κάρτες που χαρίζουν καλά αποτελέσματα σε προσιτή τιμή

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles