23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο 18χρονος blogger που σπάει τον “κώδικα” των κρυμμένων μυστικών της Apple

    Η μυστικοπάθεια της Apple, όσον αφορά τα προϊόντα της, είναι δεδομένη. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες για διαρροές, λίγοι είναι εκείνοι που καταφέρνουν να αποσπάσουν σωστές πληροφορίες για ένα gadget της αμερικανικής εταιρείας, πριν αυτό κυκλοφορήσει, και να τις μεταφέρουν στο Διαδίκτυο.

    Επειδή όμως οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι bloggers, κρίνονται από τις επιτυχίες τους, τα βλέμματα, μετά το WWDC 2012, στράφηκαν σε έναν πιτσιρίκο που φαίνεται ότι έχει βάλει τα “γυαλιά” σε μεγαλύτερους και πιο επώνυμους συναδέλφους του.

    Ο 18χρονος, Mark Gurman, γράφει για το 9to5Mac.com, ένα από τα πιο διάσημα τεχνολογικά sites στον πλανήτη και, λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων προϊόντων της Apple στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών WWDC 2012, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι προέβλεψε σωστά σχεδόν τα πάντα! Στο site έχει κάνει 8 σχετικές δημοσιεύσεις τον τελευταίο μήνα, με τις 7 από αυτές να έχουν βγει ολόσωστες και άλλη μία να απομένει να επιβεβαιωθεί.

    Ο μικρός είχε αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, ότι η Apple ετοιμάζει 15άρι MacBook Pro με Retina Display, ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τους Google Maps για να τοποθετήσει δικούς της στο iOS 6, ό,τι θα ενσωματώσει το Facebook στη νέα έκδοση του λειτουργικού της, ότι θα φέρει το Siri στο νέο iPad μέσω του iOS 6 και άλλες προβλέψεις που αποδείχθηκαν επιτυχημένες.

    Όσο για το πώς τα καταφέρνει να προβλέπει τις εκάστοτε ανακοινώσεις της Apple, ο ιδιοκτήτης του 9to5mac, Seth Weintraub, αναφέρει ότι ο μικρός έχει κάποιες πηγές μέσα στην αμερικανική εταιρεία, οι περισσότερες προβλέψεις του όμως βασίζονται σε δημοσιευμένα κείμενα της Apple, αλλά και πληροφορίες από προγραμματιστές και προμηθευτές εξαρτημάτων της εταιρείας.

    Πηγή: CNN

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles