14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο 50 Cent θα μπορούσε να είναι Υπεύθυνος Πωλήσεων του Facebook!

    Θα μπορούσε. Έστω και ως σκέψη, η οποία πραγματοποιήθηκε πίσω στο 2005, όταν ο Eduardo Saverin, συνιδρυτής του Facebook και ταυτόχρονα Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Υπεύθυνος Πωλήσεων, εγκατέλειψε τη θέση του. Τότε ήταν που ανέλαβε ο Kevin Colleran, τον οποίο ο Mark Zuckerberg, CEO του Facebook, έπρεπε να επισκεφθεί στη Νέα Υόρκη για να γνωρίσει από κοντά. Το μόνο που γνώριζε για την εμφάνιση του ήταν η παρακάτω φωτογραφία.

    50 cent facebook

    Σου θυμίζουν κάτι οι άνθρωποι στη φωτογραφία; Ο Mark μόλις την αντίκρισε σκέφτηκε πως ο μελλοντικός εργαζόμενος του Facebook θα ήταν ένας «σκληρός μαύρος τύπος», όπως τον χαρακτήρισε, και όχι ο λευκός Ιρλανδός στα αριστερά της φωτογραφίας. Στη συνάντηση που έγινε στη Νέα Υόρκη, Mark κοίταξε λυπημένος τον Kevin Colleran και ο λόγος ήταν πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Sean Parker, ο πρώτος CEO του Facebook, πίστευαν πως στην ομάδα θα έμπαινε ένας Αμερικάνος Αφρικανικής καταγωγής.

    Ναι, όπως θα το έχεις καταλάβει έως τώρα, στη φωτογραφία στο δεξί μέρος απεικονίζεται ο γνωστός ράπερ 50 Cent. Μόνο που τότε οι Zuckerberg και Parker δεν τον γνώριζαν. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως όταν μεγάλωσε το Facebook, ο Parker ανέφερε το περιστατικό στον 50 Cent, του οποίου η αντίδραση ήταν η εξής: «Γαμώτο, έπρεπε να είχα δεχτεί τη θέση».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles