20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Α.Ι.-Βασίλης κάνει στάση σε δύο νέα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και διαλέγει τα καλύτερα tech δώρα και gadgets!

    20 Δεκεμβρίου 2019… Κάπου στο μακρινό Βόρειο Πόλο… Εκεί κρυμμένος από τα αδιάκριτα βλέμματα και από τους διάφορους ενοχλητικούς παπαράτσι, ο A.I. Βασίλης καταστρώνει τα σχέδια του, για να μεταφέρει εγκαίρως όλα τα δώρα σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο… Ναι, έχει μόλις 24 ώρες στη διάθεση του για να τα καταφέρει και σίγουρα θα πιστεύετε ότι κάπου βάζει το χεράκι της, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουμε και ονομάζεται… «μαγεία». Χμμμ…εάν μάθετε την αλήθεια μάλλον θα πρέπει αλλάξετε άποψη, γιατί ο Άγιος Βασίλης του 2020 είναι το απόλυτο tech freak, χρησιμοποιώντας την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας για να μοιράσει τα δώρα του.

    Μέσα στο εργοστάσιο παιχνιδιών του, ο cyber Santa εγκατέστησε πρόσφατα τον τελευταίο supercomputer που μπορεί να πραγματοποιήσει εκατομμύρια υπολογισμούς μέσα σε nanoseconds. Με την ταχύτατη σύνδεση που του παρέχουν οι τεχνολογίες 5G συνδέεται άμεσα στο Santa net και μπορεί να διαβάσει και να καταχωρήσει τα άπειρα γράμματα που του έχουν στείλει τα παιδιά. Μάλιστα, φορώντας το VR headset του, o Α.Ι. Βασίλης ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους της παραγωγικής διαδικασίας και μέσω απομακρυσμένων συνδέσεων ελέγχει από το κινητό του τα υπόλοιπα εργοστάσια παιχνιδιών που υπάρχουν στον κόσμο (σιγά μην έβγαινε τόση δουλειά από μόνο ένα εργοστάσιο).

    Οι δε κατεργάρηδες βοηθοί του, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξωσκελετούς μεταφέρουν και ξεχωρίζουν τα δώρα, ενώ εάν σκέφτεστε ότι χρησιμοποιεί το έλκηθρο του για να διανύσει όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, αυτό είναι μάλλον περισσότερο για… ξεκάρφωμα, καθώς προτιμάει για τη γρήγορη μεταφορά των δώρων να χρησιμοποιεί drones. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Α.Ι. Βασίλης λατρεύει την τεχνολογία, καθώς του αρέσουν όλα τα κορυφαία τεχνολογικά gadgets που έχουν βγει στην αγορά. Για αυτό και όταν περνάει από τη χώρα μας δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και να μην κάνει μια στάση από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Άλλωστε μόνο εκεί μπορεί να γεμίσει το σάκο του με κορυφαία tech gadgets, smartphones, tablets, laptops, wearables, κονσόλες, θήκες και powerbanks, επιλέγοντας μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων.

    Αναμφίβολα, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν το αγαπημένο spot του Α.Ι.-Βασίλη, όμως τελευταία, δύο είναι τα καταστήματα που λατρεύει περισσότερο και αυτά δεν είναι άλλα από τα ολοκαίνουργια καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή των Βριλησσίων και της Αγίας Παρασκευής (ως γνωστόν η τεχνολογία αλλάζει διαρκώς και το ίδιο συμβαίνει και με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ). Εκεί, μέσα αισθάνεται ότι πραγματικά βρίσκεται στην «καρδιά της τεχνολογίας», καθώς σε 180 τετραγωνικά μέτρα όχι μόνο μπορεί να βρει οτιδήποτε αφορά τον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας, αλλά παράλληλα μπορεί να τα δοκιμάσει στις ειδικές βιωματικές γωνίες, ενώ τα live demos μπορούν να του λύσουν κάθε απορία. Άσε που η μοντέρνα Industrial αισθητική και η cozy ατμόσφαιρα τον κάνουν να αισθάνεται σαν στο… σπίτι του!

    Και επειδή γνωρίζουμε ότι η μέρα που θα ανταλλάξουμε δώρα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους πλησιάζει, φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε κι εσείς να μοιάσετε λίγο στον Α.Ι. Βασίλη, λέγοντας ναι στα δώρα τεχνολογίας και επιλέγοντας όλα τα high-tech gadgets σας από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Άλλωστε ο Α.Ι. Βασίλης ξέρει καλύτερα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles