21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο αδερφός του Pablo Escobar θέλει να εγκρίνει τη δεύτερη σεζόν του Narcos!

    Ο αδερφός του Pablo Escobar, Roberto, ζητά από το Netflix να του επιτρέψει να εξετάσει τη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς TV show Narcos, πριν αυτή διατεθεί στο κοινό το Σεπτέμβριο. Η σειρά έχει ως θέμα τη ζωή του διάσημου Κολομβιανού εμπόρου ναρκωτικών και ηγετικής μορφής του Καρτέλ του Μεντεγίν και φαίνεται πως ο αδερφός του θέλει να εγκρίνει τον τρόπο που ηθογραφεί τον Escobar.

    narcos

    “Υποβάλλω ένα επίσημο φιλικό αίτημα να εξετάσω το υλικό, αποκλειστικά και μόνο σε ενημερωτική βάση. Απεικονίζει εμένα, τη ζωή μου, την οικογένειά μου και τον αδερφό μου. Νομίζω ότι κανείς άλλος στον κόσμο δεν είναι ζωντανός ώστε να κρίνει την εγκυρότητα των στοιχείων”, αναφέρει ο Roberto σε σχετική δήλωσή του.

    Ο ίδιος ήταν ο λογιστής του καρτέλ του Μεντεγίν, έχει γράψει βιβλίο για το χρόνο που πέρασε σ’ αυτό, ενώ πέρυσι κατοχύρωσε τα δικαιώματα του Pablo Escobar και του ονόματος της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια.

    Συνεργάτες του Roberto Escobar σημειώνουν ότι έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επικοινωνία με το Netflix από την πρώτη ακόμη σεζόν του Narcos, αφότου κατοχύρωσαν τα δικαιώματα του Pablo Escobar, χωρίς επιτυχία.

    Όπως πάντως σημειώνουν, είναι σημαντικό το Netflix να αναγνωρίσει τις επιθυμίες του Roberto Escobar να εξετάσει το show, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οικογένεια και θεατές λαμβάνουν ένα ακριβές πορτρέτο των Escobar. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles