15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ο αγαπημένος Sonic «εισβάλλει» στο Minecraft!

    O Sonic πλέον… τριαντάρησε και ύστερα από την καριέρα του στον χώρο του κινηματογράφου και στο Hollywood έφτασε η στιγμή να τον δούμε να τρέχει και στις πλατφόρμες του… Minecraft! Οι developers του πετυχημένου game που έχει γράψει ιστορία αποφάσισαν με αφορμή την επέτειο των 30 ετών του Sonic, να προσθέσουν τον θρυλικό σκαντζόχοιρο με τη μορφή DLC.

    Με το εν λόγω DLC βέβαια δεν θα προστεθεί μόνο ο εμβληματικός video game χαρακτήρας, αλλά και πολλά themes, bonus items και levels από τις θρυλικές περιπέτειες του. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξερευνήσετε την all-time classic Green Hills Zone, ενώ οι fans των Sonic games (αλλά και του τίτλου της Mojang) εκτός από τον αγαπημένο σκαντζόχοιρο θα μπορούν να δοκιμάσουν στον pixelated κόσμο του Minecraft και τους Tails, Knuckles και Emy Rose.

    Το εν λόγω Sonic DLC για το Minecraft εντάσσεται στο πλαίσιο των «εορτασμών» των 30 ετών του αγαπημένου video game χαρακτήρα, με τη LEGO να κυκλοφορεί ένα set αφιερωμένο στον Sonic, την δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια να βρίσκεται στα σκαριά και το Netflix να ετοιμάζει μια 3D animated σειρά. Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για τους fans του Sonic! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles