21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Άγιος Βασίλης έρχεται νωρίτερα με προσφορές στα Lenovo Exclusive!

     

    Ο Αγιος Βασίλης φέτος, έφτασε νωρίτερα στη Lenovo Exclusive! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-lenovo.gr γιορτάζει με μοναδικές εκπλήξεις και προσφορές EarlySanta στα πιο δημοφιλή είδη τεχνολογίας Lenovo.

    es-visual-le

    Tι είναι το ΕarlySanta;

    EarlySanta είναι ο Αγιος Βασίλης της Lenovo Exclusive που ξεκίνησε από νωρίς και θα συνεχίσει για όλη την εορταστική περίοδο σε ένα ειδικό σημείο προσφορών EarlySanta μέσα στο www.e-lenovo.gr.

    Tι περιλαμβάνει;

    H Lenovo Exclusive Team εξασφάλισε μοναδικές τιμές στα είδη που αγαπήθηκαν περισσότερο: «Συγκεντρωθήκαμε ένα βράδυ πριν λίγες ημέρες και επέλεξε ο καθένας μας, ένα αγαπημένο προϊόν Lenovo που θα ήθελε να βρει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Σαν να γράφαμε γράμμα στον Αη Βασίλη, εμείς, οι οικογένειές μας και οι φίλοι μας…».

    Στη συνέχεια έγιναν οι κατάλληλες εμπορικές κινήσεις, επήλθε η μείωση τιμής και διασφαλίστηκε επαρκές απόθεμα (σε εκατοντάδες κομμάτια). Το αποτέλεσμα ονομάσθηκε EarlySanta!

    Περιλαμβάνονται Smartphones, Tablets, Laptops, Yoga convertibles, All-in-One και Desktop PCs της Lenovo. Όλα τα είδη EarlySanta προσφέρονται σε ανεπανάληπτες τιμές: www.e-lenovo.gr/earlysanta.

    Γιατί από το νέο www.e-lenovo.gr;

    Γιατί είναι το καλύτερο σημείο πώλησης Lenovo στην Ελλάδα. Έχει φιλικό περιβάλλον για να επιλέξει ο ενδιαφερόμενος μεταξύ εκατοντάδων επιλογών με εύκολη πλοήγηση και απλό τρόπο παραγγελίας. Η συνέχεια είναι επίσης απλή: Δωρεάν μεταφορικά, Δωρεάν αντικαταβολή και άμεση παραλαβή στο χώρο του πελάτη.

    Φέτος, ήσασταν καλά παιδιά; EarlySanta στη Lenovo Exclusive! Kαλά Χριστούγεννα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles