19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Άγιος Βασίλης ξεκινάει να γεμίζει τον Plus3 σάκο του, κι έρχεται!

    Η Πρωτοχρονιά σε λίγες μέρες φτάνει και τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη. Έφτασε η ώρα να κάνετε τα παιδιά χαρούμενα με τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Αφήστε τα ρούχα και τα πιο «πρακτικά» δώρα για άλλους και μοιράστε χαμόγελα με αυτό που αγαπούν περισσότερο…το παιχνίδι! Παίζοντας αναπτύσσουν την φαντασία τους, αισθάνονται δημιουργικά και μαθαίνουν να συνδιαλέγονται με άλλους.

    Πόσω μάλλον αν τους κάνετε δώρο Lego από Plus3.gr. Η δημιουργία κορυφώνεται και ο ενθουσιασμός των παιδιών «χτυπάει κόκκινα»! Έχοντας πολλά παιδιά στον περίγυρό μου, εκτός από τα δικά μου, δεν γίνεται να μην αναφερθιώ στα αγαπημένα τους παιχνίδια που δεν λείπουν ποτέ από το γράμμα του Άγιου Βασίλη!

    Lego Star Wars: Luke Skywalkers X-Wing Fighter 

    Με το διαστημόπλοιο από τον Πόλεμο των άστρων το παιδί μπορεί να “ταξιδέψει” στον γαλαξία, να φανταστεί πλανήτες πέρα από κάθε φαντασία και να πολεμήσει ενάντια στις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας. Το X-Wing του Luke Skywalker θα σας θυμίσει ορισμένες από τις πιο επικές στιγμές του Star Wars και σίγουρα το συγκεκριμένο LEGO θα ταξιδέψει το παίδι σας σε ένα πολύ πολύ μακρινό γαλαξία!

    Lego Technic: McLaren Senna

    Τα αγαπημένα αυτοκίνητα των παιδιών είναι το δώρο που σίγουρα θα τα ενθουσιάσει. Οι ρόδες, τα ελαστικά, η μηχανή, οι αεροτομές και πολλά ακόμα για την λειτουργία ενός γρηγορου αυτοκινήτου, δεν μπορεί να αφήσει κανένα παιδί ασυγκίνητο. Μπορεί να γίνει η καλύτερη ευαιρία για να μιλήσετε με τα παιδιά για τα αυτοκίνητα, την ασφάλεια και την οδική συμπεριφορά. Φυσικά, είναι το ιδανικό ερέθισμα για να εξοικοιωθεί και να γνωρίσει ένα παιδί τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους. Πού ξέρεις; Μπορεί να είναι η αρχή μιας σπουδαίας καριέρας… να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων!

    Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι! Είναι η αρχή για συζήτηση, είναι η έναρξη μιας ακόμα καλύτερης γνωριμίας με τον ίδιο του τον εαυτό. Ο καλύτερος τρόπος απλά να διασκεδάσουν και να γεμίσουν την μνήμη τους με τις πιο χαρούμενες, όμορφες και ξεχωριστές γιορτινές αναμνήσεις! Αναμνήσεις που θα έχετε φτιάξει μαζί και να θα είστε μέρος τους.  Φέτος το Plus3.gr είναι η αφετηρία του Άγιου Βασίλη! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles