16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Alden Ehrenreich είναι ο νέος Han Solo!

    Miles Teller, Ansel Elgort, Scott Eastwood, Taron Egerton και Jack Reynor. Αυτοί ήταν οι βασικοί υποψήφιοι για να ερμηνεύσουν τον νεαρό Han Solo στο Star Wars spinoff της Disney, ωστόσο ήταν ο έκτος από τους ηθοποιούς ο πιο τυχερός. Ο Alden Ehrenreich είναι εκείνος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κέρδισε τον ρόλο και θα παίξει τον χαρακτήρα που έκανε διάσημο ο Harrison Ford!

    young-han-solo-

    ‘Οπως αναφέρει η New York Post ο Εhrenreich εντυπωσίασε τους executives της Disney και της Lucasfilm στα screen tests και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter είναι με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει το deal. Η πιο πρόσφατη δουλειά του Εhrenreich ήταν το Hail, Caesar! των αδελφών Coen, ενώ είχε παίξει και στο Βlue Jasmine (2013) του Woody Allen.

    ALDEN-EHRENREICH-to-play-han-solo

    Την ταινία θα σκηνοθετήσουν οι Phil Lord και Chris Miller (Lego Movie) με το story να ξετυλίγει τα πρώτα χρόνια του Han Solo και του Chewbacca. Το σενάριο θα είναι μία δουλειά του σπουδαίου Lawrence Kasdan –μην ξεχνάμε πως έγραψε το The Empire Strikes Backσε συνεργασία με το γιο του Jon. Η ταινία αναμένεται στις 25 Μαίου 2018.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles