15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Alec Baldwin ξεσπά στην πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό ατύχημα

    Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Alec Baldwin, ένα περίπου μήνα μετά το θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust. O Baldwin εμφανίστηκε σε εκπομπή του ABC και έδωσε συνέντευξη στον George Stephanopoulos. Μίλησε για πρώτη φορά για όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό, αναφέροντας ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη του όπλου που σκότωσε τη συνεργάτιδά του και τραυμάτισε το σκηνοθέτη Joel Souza. Το όπλο που κρατούσε πίστευε ότι ήταν ασφαλές.

    Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν πάτησε τη σκανδάλη, χαρακτηριστικά ανέφερε:

    “Όχι όχι όχι. Ποτέ δε θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δε θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ”.

    Ο γνωστός star δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη θλίψη του και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα, όταν αναφέρθηκε στην Hutchins. Χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εμπειρία ως τη χειρότερη της ζωής του. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει σχετικά με το ποιος τοποθέτησε μια πραγματική σφαίρα μέσα στο όπλο. Ο ίδιος ο Baldwin σε σχετική ερώτηση απάντησε:

    “Δεν έχω ιδέα. Κάποιος έβαλε μια αληθινή σφαίρα στο όπλο. Η σφαίρα δε θα έπρεπε να είναι καν στον χώρο εκείνον”.

    Διαβάστε επίσης: House of Gucci: Απειλούν να κινηθούν νομικά οι κληρονόμοι του διάσημου οίκου (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles