16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνδρας που πούλησε τα πάντα στο ebay, αφότου η γυναίκα του τον εγκατέλειψε… αγόρασε νησί στην Καραϊβική και βρήκε πάλι την αγάπη

    Δημοπράτησε ολόκληρη τη “ζωή” του στο eBay σε μία κίνηση που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν η σύζυγος του Ian Usher, Laura, τον εγκατέλειψε, έξι χρόνια αφότου μετανάστευσαν από τη Βρετανία στην Αυστραλία, αποφάσισε να κόψει την επαφή με κάθε μέρος της παλιάς του ζωής.

    Στη συνέχεια, πήρε τα χρήματα που συγκέντρωσε και έκανε μία καινούρια αρχή, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο με μία λίστα από 100 στόχους ζωής. Τέσσερα χρόνια αργότερα, πέτυχε τους περισσότερους από αυτούς, έχει βρει πάλι την αγάπη και ζει στο δικό του νησί στην Καραϊβική.

    Ο 48χρονος Ian Usher απέκτησε περίπου 230.000 ευρώ μετά την πώληση του σπιτιού του που βρίσκεται κοντά στο Perth της Αυστραλίας, καθώς και όλων των υπαρχόντων του στο ebay (όπως ένα αυτοκίνητο Mazda, μία μοτοσικλέτα, ένα jet-ski και ένα αλεξίπτωτο ταχυτήτων).

    Πληγωμένος ακόμη από τη διάλυση του γάμου του, επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο για το Ντουμπάι και, στη συνέχεια, συνέχισε να ταξιδεύει για δεκάδες άλλες χώρες. Έκτοτε, δεν κοίταξε πίσω και δε σπατάλησε ούτε ένα λεπτό. Ζει και απολαμβάνει κάθε του μέρα – τρέχει μαζί με ταύρους, κάνει diving μαζί με μεγάλους λευκούς καρχαρίες, ενώ έχει μπει και στο Mile High Club (πληροφορίες εντός).

    Ο Mr Usher έχει πετύχει 93 από τους 100 στόχους που είχε βάλει και έχει ως σκοπό να τους πετύχει όλους μέσα σε 100 εβδομάδες. Περιγράφει την εμπειρία του σαν μία “απίστευτη” περίοδο, όπου, μεταξύ άλλων, έμαθε γαλλικά και πώς να πιλοτάρει ένα αεροπλάνο, συνάντησε τον Sir Richard Branson και έπαιξε σε μια ταινία του Hollywood. Επιπλέον, δημιούργησε ένα online δίκτυο για άλλους που, σαν αυτόν, νιώθουν κάποια στιγμή προδομένοι από τη ζωή τους. Έχει δημοσιεύσει στο blog του τις περιπέτειές του και έχει αυτοδημοσιεύσει το βιβλίο του “A Life Sold”

    Πριν τελειώσουν τα χρήματά του, αγόρασε ένα ειδυλλιακό νησί 8 στρεμμάτων στα ανοικτά των ακτών του Παναμά -που πιστεύεται ότι του κόστισε 36.000 ευρώ- όπου έχτισε ένα σπίτι. Και παρόλο που δεν ήταν στους στόχους του, κατόρθωσε να βρει την αγάπη. Η νέα γυναίκα στη ζωή του είναι μία Καναδέζα με το όνομα Moe που τον επισκέπτεται συχνά στο νέο του σπίτι, αν και δε μένουν μαζί…

    Η ιστορία του Ian Usher είναι ένα καλό παράδειγμα για όλους όσους που απογοητεύονται από τη ζωή και για τους τρόπους που μπορεί ο καθένας να δει θετικά κάποια πράγματα και να πετύχει τους στόχους του. Μπορεί να μην έχουμε τα λεφτά για το ιδιωτικό μας νησί, κάποια άλλα μικρά καθημερινά πράγματα όμως μπορούμε να τα πετύχουμε…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles