20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Angelo Badalamenti μας ανατριχιάζει στο νέο teaser του Twin Peaks

    Αρκεί ένα λεπτό και η μαγική μουσική του Angelo Badalamenti για να μπεις στο κλίμα του επερχόμενου Twin Peaks. Στο νέο teaser του revival της θρυλικής σειράς, δεν βλέπουμε ούτε έναν από το καστ παρά μόνο το θρυλικό συνθέτη να παίζει με πάθος το “Laura Palmer’s Theme” ενώ η κάμερα ταξιδεύει όλο και πιο βαθιά μέσα στο δάσος. Στο τέλος εμφανίζεται η κλασική φωτογραφία της Palmer από το “yearbook”. Classic Twin Peaks. 

    twinpeaks

    Το comeback της σειράς το σκεπάζει μπόλικο μυστήριο, με τους Mark Frost και David Lynch να έχουν αποκαλύψει μόνο τα απολύτως βασικά. Ο τεράστιος ντοσιέ που περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν πριν από 25 χρόνια στην έρευνα του πράκτορα του FBΙ, Dale Cooper (Kyle MacLachlan) στη μυστηριώδη πόλη του Twin Peaks, είναι η βάση που θα ξετυλίξει ξανά το κουβάρι της δολοφονίας της Laura Palmer. Μία γυναίκα πράκτορας του FBI χρεώνεται την αποστολή να λύσει τα μυστικά που κρύβουν οι κάτοικοι της πόλης αλλά και να βρει ποια είναι η ανώνυμη πηγή που συγκέντρωσε όλα τα αρχεία.
    Τα αυθεντικά μέλη της σειράς David Duchovny (Denise Bryson), Sheryl Lee (Laura Palmer), Sherilyn Fenn (Audrey Horne) και Mädchen Amick (Shelly Johnson) θα επιστρέψουν όλοι ξανά στους ρόλους τους, και μαζί τους θα δούμε τους νεόφερτους πρωτοκλασάτους Laura Dern, Michael Cera, Naomi Watts και Jennifer Jason Leigh, σ’ ένα καστ που το λες και σούπερ δίχως πολύ σκέψη.
    Αυτά ξέρουμε προς το παρόν από τις πηγές του Showtime, με το αφεντικό του καναλιού David Nevins να λέει χαρακτηριστικά πως “τα πάντα γύρω από το Twin Peaks θα είναι αντισυμβατικά”. Άντε να δούμε…

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=DHRARCb4APA

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles