16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    O ΑΝΤ1 και το ANT1+ «έφεραν» την Formula 1 στη Μεγάλη Οθόνη

    Ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, οι official broadcasters της F1 στην Ελλάδα για τo 2023 – 2025, γιόρτασαν το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, exclusive live προβολή του Azerbaijan Grand Prix στη μεγάλη οθόνη, στα εντυπωσιακά Village Cinemas @ The Mall Athens, την Κυριακή 30 Απριλίου στις 14:00.

    Με αφορμή τον 1ο χρόνο λειτουργίας της streaming πλατφόρμας, o ANT1 και το ANT1+ χάρισε σε πιστούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης. Εκατοντάδες ενθουσιώδης fans της F1 και νικητές του online διαγωνισμού του ΑΝΤ1+ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν live ολόκληρο, το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, Grand Prix του Azerbaijan, τις συναρπαστικές μονομαχίες Φερστάπεν-Λεκλέρ, καθώς και τον εθιστικό ήχο των μονοθεσίων, σαν να βρίσκονταν στην πίστα του Baku City Circuit!

    Ταυτόχρονα, με την μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να οδηγήσουν οι ίδιοι το μονοθέσιο της επιλογής τους μέσω των RedBull Simulator playseats, που είχαν στηθεί από νωρίς έξω από την κατάμεστη αίθουσα, ενώ φεύγοντας έλαβαν μοναδικά δώρα της F1, έκπληξη.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles