21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά σε πυρηνικό υποβρύχιο

    Θέλεις να φύγεις νωρίς από τη δουλειά γιατί βαριέσαι, ή γιατί θέλεις να βγεις ραντεβού. Έτσι, σκέφτεσαι να βάλεις μία φωτιά, σκεφτόμενος ότι με αυτό τον τρόπο, θα αναγκαστούν όλοι να εγκαταλείψουν τον χώρο. Εν τάξει, καλό το σκεπτικό σου, αλλά ο “κοπανατζής”  της ιστορίας μας, δεν υπολόγισε κάτι σωστά. Γιατί; Γιατί εργάζεται σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο και οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη φωτιά, άγγιξαν τα 400 εκατομμύρια δολάρια (!). Αποτέλεσμα; Να  περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

    Ο 24χρονος Casey James Fury, εργαζόταν στο USS Miami ως ελαιοχρωματιστής, όταν ξεκίνησε ένα τσακωμό με την φίλη του, μέσω SMS, καθώς, το κορίτσι του ανακοίνωσε (μέσω SMS για όνομα του μεγαλοδύναμου) ότι βγαίνει με κάποιον άλλο. Ο Fury θύμωσε. Θύμωσε τόσο πολύ που αποφάσισε να βάλει φωτιά για να φύγει νωρίς και να πάει να τη βρει, ώστε να της ζητήσει τον λόγο.

    Η Boston Herald γράφει:

    Άρχισε να περπατά θυμωμένος και έφτασε στην πρύμνη του σκάφους, όπου βρήκε κάποια πανιά, εμποτισμένα με εύφλεκτο υλικό. Μάζεψε αυτά τα πανιά και τα έβαλε στο σύστημα εξαερισμού του πλοίου. Χρησιμοποίησε τον αναπτήρα του για να βάλει τη φωτιά.

    Αποτέλεσμα; Περίπου 100 πυροσβέστες προσπαθούσαν για 12 ώρες να σβήσουν την φωτιά και το υποβρύχιο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές στον χώρο που είναι αποθηκευμένες οι τορπίλες, αλλά και στον χώρο ελέγχου.

    Ο Fury υποφέρει από κρίσεις άγχους και ενημέρωσε τους πράκτορες του NCIS ότι λαμβάνει 3ων ειδών χάπια για να την αντιμετωπίσει. Απ’ ότι φαίνεται, όχι επιτυχώς. Τοπικό δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

    Ηθικό δίδαγμα για τα κορίτσια: μην ανακοινώνετε ένα χωρισμό μέσω SMS. Κοστίζει.

    Πηγή: Gizmodo

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles