21.2 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Ο απαιτητικός επαγγελματίας χρειάζεται ένα πανίσχυρο business smartphone

    Ζούμε στην εποχή της ταχύτητας, της πληροφορίας, μια εποχή που αν δεν είσαι “always online”, μοιραία μένεις πίσω. Μένεις πίσω σε ενημέρωση, σε επικοινωνία, σε προγραμματισμό, στην αντιμετώπιση απρόοπτων αλλαγών και συνθηκών.  Και το smartphone είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία αλλά και το μέσο χρήστη, καθώς του προσφέρει αυτή τη διαρκή σύνδεση με όλο τον υπόλοιπο (online) κόσμο, 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

    Los Angeles, California, USA --- Hispanic businessman text messaging on cell phone outdoors --- Image by © Peathegee Inc/Blend Images/Corbis
    Image by © Peathegee Inc/Blend Images/Corbis

    Φυσικά, στον απαιτητικό επαγγελματία δεν αρκεί ένα smartphone που να μπαίνει στο Facebook, να ανοίγει ιστοσελίδες και να παίζει…Candy Crash. Ο επαγγελματίας χρειάζεται, ει δυνατόν, όλο το γραφείο μαζί του, όπου κι αν βρίσκεται. Σε ένα meeting, σε ένα ραντεβού, στο ταξί, στο λεωφορείο ή το τραίνο…Χρειάζεται τα έγγραφά του, τα e-mails του, τις παρουσιάσεις του και ταυτόχρονα, έξυπνους τρόπους να τα δημιουργήσει, να τα επεξεργαστεί, να τα προωθήσει γρήγορα. Και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να χειριστείς πραγματικά το smartphone σου σαν πραγματικό υπολογιστή… σχεδόν αδύνατον.

    lumia 950 (3)

    Το Windows 10 λειτουργικό σε συνδυασμό με τα Lumia μοντέλα της Microsoft που το ενσωματώνουν, αλλάζουν τα δεδομένα αυτά. Ο απαιτητικός χρήστης που εργάζεται ταχύτατα στον υπολογιστή του, τώρα μπορεί να το κάνει και στο smartphone του, όπου και να βρίσκεται! Γιατί; Αρκεί να δείτε το video μας των Lumia 950 και Lumia 950 XL για να πάρετε μια πολύ καλή ιδέα.

    lumia 950 (4)

    Τα Lumia 950 και 950 XL είναι επαγγελματικά πολυεργαλεία που ουσιαστικά μετατρέπονται ταχύτατα στον υπολογιστή σας (του γραφείου ή του σπιτιού), με απλές κινήσεις. Εκτός από το πολύ ισχυρό hardware τους, με 3GB RAM και τους κορυφαίους επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon της αγοράς, διαθέτουν τεράστια συνδεσιμότητα, ασύρματη και ενσύρματη, ώστε να κάνετε κυριολεκτικά ό,τι θέλετε μαζί τους. Μπορούν να τρέξουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς κόπο, να αναπαράγουν ήχο και video πολύ υψηλής ποιότητας, χάρη και στα εξαιρετικά sAMOLED panels τους αλλά και το ηχείο τους. Όμως, το μεγαλύτερο όπλο τους είναι το ίδιο το Windows 10 OS. Είναι μια πραγματικά μικρογραφία της desktop έκδοσης, ταχύτατη σε λειτουργία, απόκριση και χρήση, με νέα βολικά εικονίδια, συντομεύσεις και επιλογές ώστε να μη ψάχνετε με τις ώρες το οτιδήποτε μέσα σε ένα χάος από απρόσωπα menus. Η κεντρική οθόνη με τα tiles είναι εξυπνότερη και πιό παραμετροποιήσιμη από ποτέ, έτσι ώστε να νιώθετε διαρκώς…σπίτι σας.

    lumia 950 (5)

    Όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές και σουίτες εφαρμογών της Microsoft δηλώνουν το παρόν και με πολλά διαθέσιμα χαρακτηριστικά, ώστε να επεξεργάζεστε εύκολα e-mails, έγγραφα κειμένου, παρουσιάσεις powerpoint, αρχεία ήχου και βίντεο, πρακτικά ό,τι θέλετε! Η προσωπική σας “γραμματέας”, ονόματι Cortana, είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση και να εκτελέσει κάθε εντολή (στα Αγγλικά). Το Microsoft Store έχει εμπλουτιστεί με πολλές εφαρμογές και πλέον είναι πλήρες για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

    lumia 950 xl (5)

    Μπορείτε, όμως, να μετατρέψετε το Lumia στον υπολογιστή σας και κυριολεκτικά! Με τη χρήση του Display Dock της Microsoft, μπορείτε να συνδέσετε ένα ποντίκι, ένα πληκτρολόγιο και μια… οθόνη στο smartphone σας και να εργαστείτε σε γνήσιο desktop περιβάλλον Windows, όπου κι αν βρίσκεστε! Χωρίς, παράλληλα, να χάνετε ό,τι συντομεύσεις, ρυθμίσεις και apps έχετε στο κινητό σας, αλλά και με άψογο multitasking, καθώς μπορείτε να τρέχετε άλλη εφαρμογή στο Lumia και άλλη στην οθόνη που είναι συνδεδεμένη με αυτό!

    lumia 950 xl (7)

    Τι παραπάνω να ζητήσει ένας επαγγελματίας από το smartphone του; Σίγουρα καλή αυτονομία ώστε να μη μείνει ποτέ από μπαταρία σε μια κρίσιμη στιγμή, κάτι που εξασφαλίζεται από τις μπαταρίες 3.000 και 3.340 mAh των Lumia. Και μια εξαιρετική κάμερα για κάθε χρήση, η οποία στα 950 και 950 XL έχει αισθητήρα 20 MPixel και κάνει λήψη 4K video αλλά και υψηλότατης ποιότητας φωτογραφιών!

    lumia 950 xl (6) (Large)

    Αν ψάχνετε το απόλυτο business phone, μόλις το βρήκατε και μάλιστα σε δύο μεγέθη! Τα Microsoft Lumia 950 και 950 XL μπορείτε να τα δείτε από κοντά στα καταστήματα Κωτσόβολος και φυσικά να τα αποκτήσετε άμεσα από αυτά.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles