25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο απίστευτος Barry West αποδεικνύει πώς με τη θέληση μπορείς να πετύχεις το ακατόρθωτο

    Έμεινε παράλυτος από το λαιμό και κάτω μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του… Παρ’ όλα αυτά, έχει καταφέρει σήμερα να ασχολείται ενεργά με την ελεύθερη πτώση από αλεξίπτωτο, τις καταδύσεις, αλλά και το αλεξίπτωτο πλαγιάς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.


    Ο 35χρονος Barry West έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα που του συνέβη με το αυτοκίνητο, όταν χτύπησε σοβαρά προσπαθώντας να αποφύγει έναν ασβό. Παρ’ όλα αυτά, αψηφώντας τους γιατρούς του, κατάφερε να εκπληρώσει τα όνειρά του για… ατελείωτη περιπέτεια και τώρα ασχολείται μεταξύ άλλων με το καγιάκ, το σκι και την κατάβαση με σκοινί – ενώ έχει καταφέρει να γίνει… εκπαιδευτής καταδύσεων! Έχει φτάσει ακόμη στην κορυφή του όρους Swodon τέσσερις φορές, ενώ ζωγραφίζει πίνακες με το στόμα του. Τώρα ο στόχος του είναι να ανέβει στο όρος Κιλιμάντζαρο, το υψηλότερο της Αφρικής.

    “Οι άνθρωποι με ρωτάνε” λέει ο Barry “αν θα είχα κάνει όλα αυτά τα πράγματα, αν δεν είχε προηγηθεί ο τραυματισμός μου. Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, αλλά σίγουρα πλέον οι στόχοι μου έχουν περισσότερη “γλύκα” από οτιδήποτε είχα κάνει πριν”… “Είχα περάσει δύσκολα στην αρχή, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα… Αλλά είχα πάντα στο μυαλό μου ότι πρέπει να προχωρήσω έτσι”


    Ο Barry έχει τώρα επιλεχθεί να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όταν η φλόγα ταξιδέψει κοντά στο σπίτι του στο Uckfiend του East Sussex. Δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του πώς η θέληση μπορεί να κάνει κάποιον να πετύχει ακόμη και το ακατόρθωτο.

    Πηγή: The Sun

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles