21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    O απόλυτος gaming grandpa! O 93χρόνος Ιάπωνας που αποδεικνύει ότι το gaming δεν έχει ηλικία!

    Κάποιοι λένε ότι το gaming δεν έχει ηλικία και σίγουρα αυτό είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη, καθώς είναι αναρίθμητες οι περιπτώσεις ατόμων που εξακολουθούν να λιώνουν με τα αγαπημένα τους games, ακόμη και εάν βαδίζουν προς τα πρώτα τους -όντα! H περίπτωση ενός Ιάπωνα παππού όμως είναι πολύ πιθανό να διεκδικεί μια θέση στα ρεκόρ Guinness.

    O 93χρονός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του εργασιακού του βίου, οδηγώντας ταξί και από τη στιγμή που άφησε το τιμόνι και βγήκε στη σύνταξη, αποφάσισε να τσιτώσει το γκάζι… virtually, καθώς λατρεύει να λιώνει στα αγαπημένα του racing games: Forza Motorsport και Assetto Corsa. Όπως θα διαπιστώσετε και στο video που ακολουθεί, ο gaming grandpa δίνει πόνο με το αγαπημένο του Mazda RX-7 (κλασικός Ιάπωνας), αλλά και με άλλου τύπου γνωστά αμάξια, όπως είναι το Nissan GT-Rs. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “petrolhead” παππούς συνηθίζει να οδηγεί με την τιμονιέρα του έχοντας απενεργοποιημένα όλα τα driving assists. Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί και εμείς του ευχόμαστε και στα 100 να οδηγεί το ίδιο κορυφαία…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles