23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Αρκάς αποκλειστικά μέσα από τα XPERIA

    [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ] Όλοι μας έχουμε διασκεδάσει, διαβάζοντας τα κόμικ του Αρκά.  Μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου με τις ιστορίες του μέσα από τις σειρές κόμικ όπως οι «Χαμηλές πτήσεις», ο «Καστράτο» και ο «Κόκκορας».

    Από τον Μάρτιο και για τους πρώτους 6 μήνες, όλοι οι φίλοι των κόμικ και της τεχνολογίας θα μπορούν να κατεβάσουν την νέα εφαρμογή «Arkas by XPERIA» αποκλειστικά για τα XPERIA smartphones, ώστε να διαβάζουν τα κόμικ του Αρκά, προσαρμοσμένα στις διαστάσεις οθόνης των κινητών τους.

    Αγαπημένοι ήρωες όπως ο Καστράτο, η Λουκρητία, τα Σπουργίτια και ο Μοντεχρήστος  θα σας συντροφεύουν με τις ατάκες τους, δίνοντας μια πιο διασκεδαστική νότα στην καθημερινότητά σας.

    Κάθε μέρα θα παρουσιάζεται μία νέα ιστορία, ενώ οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες μέσω αρχείου κόμικ. Ήδη παρουσιάζονται ιστορίες από τις σειρές κόμικ «Η Ζωή Μετά», «Καστράτο» και «Χαμηλές Πτήσεις». Συνολικά, οι κάτοχοι Xperia™ smartphones θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 400 ιστορίες του δημοφιλούς δημιουργού.

     

    Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του Google play, (πρώην Android market). Για τη λήψη της δωρεάν εφαρμογής στο XPERIAsmartphone σας, μπείτε στο Google play (ή το Android Market) και πραγματοποιήστε αναζήτηση με τις λέξεις-κλειδιά: Arkas Xperia.

    Δείτε την εφαρμογή στο Google play εδώ

    Από τη Δευτέρα 18/03, η επίσημη Facebook fan page της SONY Mobile Ελλάδας διοργανώνει διαγωνισμό με δώρο 2 νέα SONY Xperia™ S και επίτομα βιβλία κόμικ του Αρκά:

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles