19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Arnold Schwarzenegger ψάχνει τον σκηνοθέτη για το sequel του Κόναν ο βάρβαρος

    Η ταινία του 1982 είχε αποτελέσει το εφαλτήριο για την κινηματογραφική καριέρα του πρώην bodybuilder και μελλοντικού Κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Το έργο που είχε ποντάρει τα πάντα στην εντυπωσιακή σωματοδομή του Arnold Schwarzenegge και τα τεράστια σπαθιά που κράδαινε και που ήταν βασισμένο στο μυθιστόρημα του master της pulp fiction λογοτεχνίας, Robert E. Howard, έχει καρφωθεί εδώ και χρόνια στο μυαλό του Arnold που θέλει οπωσδήποτε να γυρίσει το sequel του. Και φαίνεται πως σιγά σιγά τα καταφέρνει να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά. Σύμφωνα λοιπόν με το Screenrant, ο Schwarzenegger και ο cο-producer Chris Morgan βρίσκονται σε αναζήτηση σκηνοθέτη για το φιλμ που μέχρι στιγμής έχει τον τίτλο Legend of Conan.

    ConantheBarbarian

    Το σενάριο μάλιστα έχει ήδη ολοκληρωθεί από τον Andrea Berloff (Straight Outta Compton) και τον Morgan (The Fast and the Furious: Tokyo Drift). Το story θα βρει τον Arnold να υποδύεται και πάλι φυσικά τον “Conan the Conqueror” όπως τον είπε χαρακτηριστικά (κρατήστε το γιατί μπορεί να είναι και ο τελικός τίτλος της ταινίας), που βασιλεύει επί χρόνια και χρόνια, μέχρι που θα εμφανιστούν εκείνοι που θέλουν να τον ανατρέψουν. Όπως ανέφερε έχουν ήδη γίνει συναντήσεις με πολλούς σκηνοθέτες αλλά δεν υπάρχει κάτι τελικό προς το παρόν.
    Έχει περάσει καιρός που το όνομα του Arnold προκαλούσε “ταραχή” στο Χόλιγουντ και με το Terminator Genisys να μην πείθει κανέναν ως action movie, γεγονός που πάγωσε άμεσα τα πλάνα για το επόμενο Terminator (οι εισπράξεις ήταν, ας πούμε, καλούτσικες με 400 εκατομμύρια), φαίνεται πως o επόμενος Κόναν ίσως και να αποτελέσει ένα κρίσιμο σημείο για το κινηματογραφικό μέλλον του Schwarzenegger.

    https://www.youtube.com/watch?v=trG9tXAntys

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles