13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O αστέρας του NBA, Paul George, κυκλοφορεί τα δικά του PS5 sneakers και τρελαίνει τους gamers!

    Ο Paul George ανήκει στους κορυφαίους παίκτες του NBA, αποτελώντας μια σταθερή αξία στο χρηματιστήριο αξιών του μπάσκετ παγκοσμίως. Ωστόσο, ο Paul George είναι και φανατικός φίλος των κονσολών της Sony, για αυτό και σε συνεργάσια με τη Nike βάζει την υπογραφή του στα PS5 sneakers, τα οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι στα χρώματα της δημοφιλούς κονσόλας.  

    Για τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχεδιασμό των PG 5 PlayStation Colorway όπως είναι η ονομασία τους, o Paul George συνεργάστηκε με τον Yujin Morisawa, εμπνευστή του design της ίδιας της κονσόλας της Sony. Όπως συνέβη και στις προηγούμενες συνεργασίες ανάμεσα στον αγαπημένο μπασκετμπολίστα και τη Sony, οι γλώσσες των sneakers περιλαμβάνουν τα χαρακτηριστικά PG και PlayStation logos, ενώ τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από το ιδιαίτερο industrial design του νέου PlayStation.

    Φυσικά ένα παπούτσι εμπνευσμένο από την κονσόλα της Sony δεν θα γινόταν ποτέ να μην περιλαμβάνει τα αγαπημένα και αναγνωρίσιμα εμβληματικά σχήματα από το PlayStation controller.

    Χωρίς αμφιβολία, το PG 5 PlayStation Colorway είναι εμπνευσμένο από την εμφάνιση του PS5 και το πάθος του Paul George για το gaming, με το απίθανο αυτό sneaker να κυκλοφορεί σε επιλεγμένες περιοχές από τις 14 Μαΐου! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία και την διαθεσιμότητα, κατεβάστε το SNKRS app (αν είναι διαθέσιμο) ή επισκεφθείτε την τοπική ιστοσελίδα της Nike. Δείτε και το video που ακολουθεί και ετοιμαστείτε για σούπερ… καρφώματα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles