21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Booster Gold είναι ο νέος ήρωας της DC που ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη

    Πριν από λίγους μήνες ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένες πληροφορίες για το “DC Cinematic Universe” και συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την εμφάνιση του Booster Gold. Ο χαρακτήρας είναι ένα από τα γερά “δεύτερα” χαρτιά της DC, ένας τύπος με χιούμορ, ένας τζέντλεμαν που ξέρει να κομπάζει και που τυχαίνει να ζει στο μέλλον. Εκεί θα κλέψει high-tech μηχανήματα, θα ταξιδέψει στο χρόνο και θα ψάξει τη φήμη και τον πλούτο ως superhero στο παρόν. Αυτός ο ήρωας λοιπόν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να τον δούμε στη μεγάλη οθόνη με τον Greg Berlanti να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.

    screen-shot-2016-09-08-at-5-40-39-pm

    Ο Berlanti δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά ο παραγωγός των τηλεοπτικών σειρών The Flash και Supergirl, που όπως δήλωσε πρόσφατα στο Vulture η ταινία δεν θα είναι στο ίδιο “σύμπαν” της DC, βλέπε π.χ. Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice και Suicide Squad.
    Δεν υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος του ήρωα με το υπόλοιπο DC Extended Universe, κάτι που επιτρέπει στο team της ταινίας να ετοιμάσει κάτι εντελώς ανεξάρτητο και ξεχωριστό. Και είναι χαρακτηριστικό πως η ιδέα για την ταινία ξεκίνησε από εκείνη της σειράς! Το τηλεοπτικό Booster Gold TV show ήταν μία πρόταση που έπαιζε για αρκετό καιρό, ωστόσο δεν πήρε ποτέ το πράσινο φως για να προχωρήσει. Έτσι ο Berlanti πήρε την τηλεοπτική ιδέα και την παρουσίασε στον πρόεδρο της DC Entertainment Geoff Johns, βάζοντας στο τραπέζι πλέον την εκδοχή της ταινίας. Και το meeting φαίνεται πως πήγε πολύ καλά αφού όπως λέγεται το project συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει και να μπει στον προγραμματισμό.
    Το σενάριο το έχει ήδη δουλέψει ο Berlanti μαζί με τον Zack Stentz, βλέπε δεύτερη σεζόν The Flash και co-written δουλειά στα X-Men: First Class και Thor, και ποιος ξέρει, ίσως ο ήρωας αποδειχθεί ένας κρυμμένος άσσος στο κινηματογραφικό μανίκι της DC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles