18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Chris Evans έφυγε από το Top Gear μετά από μόλις μία σεζόν

    Ήρθε και η σειρά του Chrexit! Ο Chris Evans ανακοίνωσε στο Twitter πως αφήνει το Top Gear λέγοντας πως έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αλλά αυτό καμιά φορά δεν είναι αρκετό. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και οι μέτριες εντυπώσεις που άφησε ως host ήταν λογικά ο συνδυασμός που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τη σειρά που σημάδεψαν με την παρουσία τους οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May. Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει εάν οι συμπαρουσιαστές του Matt LeBlanc και Rory Reid θα επιστρέψουν ή εάν θα συνεχίσει καν για δεύτερη σεζόν το ίδιο το show. 

    160427-top-gear

    Το BBC είχε υποστηρίξει πολλές φορές την καινούργια προσπάθεια ενώ οι Evans και LeBlanc είχαν πει για τις φήμες πως είναι τσακωμένοι πως πρόκειται για βλακείες των media, ωστόσο φαίνεται πως η κρίση του κοινού είναι αυτή που μετράει πάνω απ’ όλα και αυτό φάνηκε στην πολύ πεσμένη τηλεθέαση.
    To ΒΒC στην ανακοίνωσή του όπως είναι φυσικό προσπαθεί να στρογγυλέψει τα πράγματα λέγοντας πως ο Evans έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, τονίζοντας πως η νέα σειρά είχε πάνω από 30 εκατομμύρια views μόνο στην Βρετανία και έχει ήδη πωληθεί σε 130 χώρες. Από την πλευρά του ο Evans δήλωσε πως δεν έχει δουλέψει ποτέ με κάποιο άλλο πιο αφοσιωμένο team τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Και απ’ ότι φαίνεται ούτε πρόκειται…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles