15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ο Chris Pine είναι ο νέος και ανανεωμένος Jack Ryan

    Τι ειρωνεία… Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του διάσημου συγγραφέα Tom Clancy, κυκλοφόρησε το trailer του reboot του κλασικού χαρακτήρα των best seller μυθιστορημάτων του.

    Chris Pine riding a Ducati motorcycle on the set of his new movie, 'Jack Ryan' in Manhattan

    Μιλάμε για το Jack Ryan: Shadow Recruit, ένα φιλμ σκηνοθετημένο από τον σπουδαίο Kenneth Branagh που αφηγείται την ιστορία ενός καινούργιου, original Ryan. Που έχει να εμφανιστεί στο προσκήνιο από το 2002 και το Sum of all Fears που είχε πρωταγωνιστή τον Ben Affleck.
    Το story λαμβάνει χώρα πριν τις original Jack Ryan ιστορίες, με τον Ryan να είναι ένας νεαρός χρηματιστής που εργάζεται για έναν ζάμπλουτο στην Μόσχα πριν γίνει μέλος της CIA. Όταν ο δισεκατομμυριούχος θα τον παγιδεύσει σ’ ένα τρομοκρατικό σχέδιο και θα απαγάγει την γυναίκα του, ο Ryan θα ξεκινήσει έναν αγώνα για να την σώσει, να “καθαρίσει” το όνομά του και να σταματήσει το σχέδιο. Ο Chris Pine αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τους Keira Knightley και Kevin Costner να συμπληρώνουν το καστ. Ο Branagh εκτός από την σκηνοθεσία αναλαμβάνει και το ρόλο του Ρώσου villain, δοκιμάζοντας την κατάλληλη προφορά. Το opening της ταινίας στην Αμερική είναι προγραμματισμένο για τις 25 Δεκεμβρίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles