14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O Christopher Nolan καλοβλέπει την ιδέα να μεταφέρει μια από τις ταινίες του, στο κόσμο των video games!

    O Christopher Nolan συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς σκηνοθέτες του Hollywood και κάθε δημιουργία του εννοείται ότι προκαλεί αίσθηση στους κόλπους της βιομηχανίας του θεάματος. Memento, Batman, Inception, Interstellar και Tenet αποτελούν παραγωγές που βρίσκονται στις κορυφαίες επιλογές των φανατικών φίλων της μεγάλης οθόνης. Η αγάπη του Nolan για τον κινηματογράφο είναι γνωστή, παρόλα αυτά ο διάσημος σκηνοθέτης φαίνεται ότι λατρεύει και τον κόσμο του gaming, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του δεν θα τον χαλούσε καθόλου η ιδέα να μεταφέρει μια από τις ταινίες του στον κόσμο των video games!

    Μιλώντας στον Geoff Keighley για τους σκοπούς της προώθησης της home edition του Tenet, o Nolan δήλωσε ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για το gaming ως μέσο, αναφέροντας μάλιστα ότι η δημιουργική δουλειά που απαιτείται για να αναπτυχθεί και να ολοκληρωθεί ένα video game συγκρίνεται άνετα με την παραγωγή μιας δαπανηρής κινηματογραφικής ταινίας. Μάλιστα, για τον διάσημο σκηνοθέτη καμία φορά η διαδικασία της δημιουργίας και ανάπτυξης ενός video game είναι αρκετά πιο πολύπλοκη σε σχέση με ένα φιλμ. Inception, Interstellar ή μήπως Tenet θα προτιμούσατε εσείς να παίξετε στις κονσόλες και στο gaming PC σας;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles