20.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    O Colin Farrell μιλά για το σενάριο της ταινίας Warcraft

    Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη στο διαδίκτυο, πως ο πιθανός πρωταγωνιστή της ταινίας Warcraft, θα είναι ο Colin Farrell (Alexander, Phone Booth), χωρίς βέβαια να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα. Σήμερα στη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός στο site IGN σχετικά με τον ερχόμενο ρόλο του στην ταινία “Saving Mr Banks”, η συζήτησε δεν άργησε να φτάσει και για την ταινία Warcraft.

    warcraft

    Ο Farrell λοιπόν δήλωσε πως δεν ξέρει τι συμβαίνει και αν θα συμμετέχει τελικά στην παραγωγή, αλλά είπε πως διάβασε το σενάριο της ταινίας και ότι το λάτρεψε και  είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μάλιστα ο ίδιος είπε πως δεν είχε εξερευνήσει ποτέ τον τεράστιο κόσμο του Warcraft και πως γιαυτό το λόγο ίσως δεν είναι ο κατάλληλος για να συμμετέχει. Επίσης, δήλωσε πως δεν ξέρει τι γίνεται με την ταινία και σε πια φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή, αλλά όλα τα λεφτά ήταν η απάντηση του, όταν ρωτήθηκε πιο ρόλο θα αναλάβει σε περίπτωση που συμμετέχει στην ταινία. Ο Farrell λοιπόν απάντησε πως δεν γνωρίζει και πως ο δημιουργός της ταινίας, Duncan Jones (Source Code, Moon), του είπε πως κάτι θα μπορούσε να κάνει. Η απάντησε του Farrell στον Jones ήταν η εξής: “Τι; Catering;”.

    Πάντως όσο αφορά το σενάριο, οι μόνες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα επικεντρώνεται στην μάχη μεταξύ Durotan και Anduin Lothar, δηλαδή Orc εναντίον Human, αλλά θα επικεντρώνεται και στα Eastern Kingdoms of Azeroth. Όσο αφορά τώρα το cast, οι Paul Dano (Prisoners), Anton Yelchin (Star Trek) και Anson Mount (Hell on Wheels) ίσως αποκτήσουν ρόλους, ενώ η Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol) φημίζεται πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Farrell. Το Warcraft αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles